Диверсії в Києві та областях: в Україну закинули спецгрупи агентури ФСБ

Диверсантів ФСБ закидають в Україну / "Прямий"

Відомо про агентів ФСБ у спецслужбах, правоохоронних та інших силових органах України.

В Україні активно працюють оперативно-диверсійні групи ФСБ Росії, метою яких є захоплення влади та здійснення державного перевороту на тлі військової агресії РФ.

Ці групи були створені під керівництвом 9-го управління Департаменту оперативної інформації 5-ї Служби ФСБ РФ, основним напрямком діяльності якого є Україна, йдеться в повідомленні центру Миротворець.

Де готуються провокації ФСБ

Співробітники цього управління вже розподілені в оперативно-диверсійні групи в містах України, стверджують розслідувачі. Підкреслюється, що тільки в Києві таких групи працює кілька.

Систематизується інформація про їх агентів у спецслужбах, правоохоронних та інших силових органах України, органах державної влади та місцевого самоврядування.

Що відомо про диверсантів РФ в Україні

Частина диверсантів, вже діючих на території України, є спецназівцями ВДВ і ССО (Сил спеціальних операцій) Росії.

"Всі вони прибули на територію України під документами прикриття, частина яких вже нам відома», — повідомили розслідувачі.

Поки вдалося отримати інформацію про кадровий склад співробітників 9 управління з установчими даними та їх особами.

У переліку - семеро високопоставлених співробітників ФСБ Георгій Гришаєв, Володимир Петровський, ігор Чумаков, Юрій Бєляцький, Дмитро Зубарєв, Олександр Хмелєв та Ігор Коваленко.

Диверсанти ФСБ myrotvorets.center
Диверсанти ФСБ myrotvorets.center
Диверсанти ФСБ myrotvorets.center
Диверсанти ФСБ myrotvorets.center
Диверсанти ФСБ myrotvorets.center
Диверсанти ФСБ myrotvorets.center

Читати такожОкупанти готують фейк про "геноцид російськомовних" на Донбасі: що відомо

Раніше повідомлялося про те, що на Донбасі російські окупанти готують провокації з обстрілом населених пунктів зі звинуваченнями на адресу України.

В ОТГ Схід підкреслили, що за даними розвідки бойовики "ДНР" поставили завдання знімальним групам пропагандистів зняти наслідки обстрілів, нібито скоєних українськими силами.

Читайте ще:

Автор: Олексій Тесля
Новини заразКонтакти