Буде потужний результат: Умеров заявив про новий план України на 2024 рік

Рустем Умеров розповів про новий план ЗСУ / Колаж Главред, фото facebook.com/rustemumerov.ua/

Новий план на 2024 рік Україна вже має, заявив міністр оборони України.

Україна склала план на 2024 рік, але публічно не буде розголошуватися.

Як заявив міністра оборони України Рустем Умеров під час форуму "Україна. Рік 2024", цей план потужний і принесе результат.

"Всі говорять, що краще наших дій говорять наші результати. Ми робимо все можливе і неможливе, щоб зробити прорив. План 2024 вже є. Ми публічно про нього не говоримо. Він потужний, він сильний, він дає не тільки надію, але і дасть результат в 2024 році", - заявив Умеров.

"Ми зібрали не тільки потреби ЗСУ на полі бою, але і всіх Сил оборони", - сказав Рустем Умеров.

Він зазначив, що "це важливо як нашій внутрішній кооперації, тому що тепер ми чітко бачимо у кого які ресурси, а також для міжнародних партнерів".

Хто такий Рустем Умєров

Рустем Енверович Умєров – український політичний діяч, підприємець, інвестор і меценат кримськотатарського походження. Народний депутат України IX скликання (2019–2022). Голова Фонду державного майна України з 7 вересня 2022 року. Делегат Курултаю кримськотатарського народу і радник лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва. До призначення керівником ФДМУ, був заступником Керівника Постійної делегації до Парламентської Асамблеї Ради Європи.

Із грудня 2020 року був співголовою депутатського об'єднання "Кримська платформа" у Верховній Раді. Ініціатор законопроєкту по скасуванню вільної економічної зони "Крим".

У серпні 2021 року Указом Президента України Володимира Зеленського нагороджений орденом "За заслуги" ІІІ ступеня, пише Вікіпедія.

Форум Україна. Рік 2024 - що потрібно знати

Напередодні прес-секретар президента України Сергій Нікіфоров заявив, що відбудеться прес-конференція за участю топ-спікерів від влади, військово-політичного керівництва, прем'єр-міністра, голови Верховної Ради, Служби безпеки України, Головного управління розвідки, Міністерства стратегічної промисловості, офісу президента та особисто президента.

Під час форуму піднімуть питання, розвитку та майбутнього армії України; впровадження сучасних технологій; вступу України до Європейського Союзу та НАТО.

Дивитися онлайн Форум Україна. Рік 2024:

Читайте також:

Новини заразКонтакти