"Будемо сподіватися на краще": російські окупанти намагалися розстріляти голову Гостомельської ОТГ

Російські окупанти намагалися розстріляти голову Гостомельської ОТГ

Він разом з групою волонтерів потрапив під обстріл близько години тому.

Окупанти намагалися розстріляти голову Гостомельської ОТГ Юрія Прилипка.

Про це журналісту Юрію Романенку повідомили очевидці.

"За їхніми словами, тварини зайшли у двір його будинку і застрелили Юрія Ілліча. На поточний момент ЗСУ зайшли в аеропорт Гостомеля і женуть кадирівців з Бучі по Варшавці. Бої йдуть біля шляхопроводу між Ворзелем і Бучею", - написав Романенко на своїй сторінці в Facebook.

Пізніше Романенко у своєму Telegram-каналі уточнив, що Прилипко - живий.

"Увага! Уточнення по Прилипко! Мені подзвонив один з місцевих депутатів і каже, що Прилипко живий. Він разом з групою волонтерів потрапив під близько години тому під обстріл в Гостомелі, який триває і зараз. Загинув один з волонтерів. Ще одне джерело з державних органів підтвердило, що годину тому спілкувався з Прилипко. Так що є шанси, що Юрій Ілліч в порядку. Будемо сподіватися на краще. Слідкуйте за уточненнями!",- написав Романенко.

Варто відзначити, що селище Буча - яке, знаходиться біля Гостомеля, вже під контролем ЗСУ - українські захисники витіснили ворога з міста і підняли український прапор.

Також У мережі з'явилися кадри наслідків боїв у місті.

Нагадаємо, раніше у Харківській області російські окупанти розбомбили село Яковлівка Мереф'янської громади. Ворожа авіація скинула бомби на населений пункт увечері, 2 березня, повідомили в МВС України.

Читайте також:

Новини заразКонтакти