Україну розжарить до + 33°: коли та де вріже максимальне пекло

15 вересня 2022, 05:50
Максимальні показники температури повітря в Україні варто очікувати в середині вересня.
спека, погода, градусник
/ Фото ua.depositphotos.com

Найближчим часом в Україні прогнозується повернення справжнього літнього тепла. Варто очікувати суттєвого підвищення температури повітря.

Як розповіли в Укргідрометцентрі, 15 вересня в Україні очікується +16°...+21°; в південній частині буде +23°...+28°, а в Одеській області температура досягне +30°.

Водночас у четвер в Україні буде хмарно з проясненнями. Вночі в західних і східних областях пройдуть дощі. Вдень у більшості областей очікується помірний, а на Закарпатті та в Карпатах - місцями значний дощ. У південній частині України покапають невеликі дощі.

Коли чекати нестерпної спеки

Звернемо увагу на те, що за прогнозом погодного радара Ventusky, максимальні показники температури повітря в Україні варто очікувати в середині вересня.

Згідно з прогнозними показниками, опублікованими на сайті, температура повітря вдень 18 вересня підніметься вище +30 градусів. У захопленому РФ Криму варто чекати до + 33 градусів за Цельсієм.

Україну розжарить до + 33°: коли та де вріже максимальне пекло
/ ventusky.com

Нагадаємо, раніше про погоду в Україні у вересні 2022 року розповів народний синоптик Володимир Деркач. За його даними, початок осені в Україні буде досить теплим і порадує комфортною погодою.

Разом з тим він не виключив, що початок осені відзначатиметься частою зміною погоди.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти