Синоптики оголосили 3 рівень небезпеки: в Україну вривається антициклон

14 грудня 2023, 19:36
Через сильні снігопади у Івано-Франківській та Закарпатській областях може зійти снігова лавина.
погода
Прогноз погоди в Україні на 15 грудня / фото: pexels

Погода в Україні 15 грудня буде сніжною. Синоптики попереджають про сильний туман з видимістю 200-500 м. Оголошено І рівень небезпечності. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У Івано-Франківській та Закарпатській областях оголошено 3 рівень небезпечності. Там може зійти снігова лавина.

За даними Наталки Діденко, Україну накрив потужний циклон Vahja. Однак вже 15 грудня в країну увірветься західний антициклон Fiona. Вона додала, шо в Україні аж до Різдва буде відлига.

відео дня
погода 15 декабря
Прогноз погоди в Україні на 15 грудня / фото: ventusky

Погода 15 грудня

В Україні 15 грудня буде хмарно. Синоптики прогнозують сніг з налипанням, ожеледь та ожеледицю майже у всіх областях України. У цей день вітер буде північно-західний зі швидкістю 7-12 м/с.

"Температура в більшості областей вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла, у південній частині 2-7° тепла", - йдеться у повідомленні.

Погода 15 грудня у Києві

У Києві 15 грудня буде хмарно. Синоптики в цей день опадів не прогнозують. На дорогах буде ожеледиця. У цей день вітер буде південно-західний зі швидкістю 7-12 м/с.

"Температура по області вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла; у Києві вночі 1-3° морозу, вдень близько 0°", - повідомляє Укргідрометцентр.

погода 15 декабря
Прогноз погоди в Україні на 15 грудня / фото: meteoprog

В Україні вдарить +9

За даними meteoprog, 15 грудня в Україні буде сніжно і тепло. Найнижча температура повітря буде на території Чернігівської області. Там температура повітря опуститься до -8...+1 градусів. Найтепліше буде в Херсонській області. Там температура повітря підвищиться до +5...+11 градусів.

погода 15 декабря
Прогноз погоди в Україні на 15 грудня / фото: meteoprog

Погода в Україні в грудні

В Україні в перший місяць зими будуть дні, коли температура повітря підскочить до +15 градусів - синоптик назвала "теплі дати" грудня. На початку грудня через територію України проходитиме атмосферний фронт, який призведе до аномальних температур повітря.

Синоптик Анатолій Прокопенко дав свій прогноз і розповів, якою буде погода в грудні 2023. Він стверджує, що ймовірність суворих морозів до мінус 20 градусів є, але вона "незначна".

Народний синоптик Станіслав Щедрін каже, що в Україні буде справжня зимова казка в грудні. Він розповів, якою буде погода на Різдво та Новий Рік.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти