StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка Танців з зірками після 2-місячного зникнення розповіла про хворобу

16 лютого 2023, 20:06
Юлія Сахневич зізналася, що їй належить важкий шлях відновлення після набутої хронічної недуги.
Юлія Сахневич, Позитив, Олексій Завгородній
Юлія Сахневич зникла на два місяці через зіпсоване здоров'я / instagram.com/juli_sakhnevych

Українська танцівниця і хореограф Юлія Сахневич запам'яталася глядачам дикою енергетикою і яскравими образами в танцювальному шоу Танці з зірками. У проєкті вона брала участь тричі - з актором Павлом Вишняковим, ведучим Даніелем Салемом та репером Позитивом. Також вона займається тренерською діяльністю з дитячими танцювальними колективами.

Раніше її соціальні мережі рясніли танцями і стильними фотосесіями, але в листопаді 2022 року Сахневич просто випарувалася з медіапростору. Щоб припинити про себе чутки і пересуди, танцівниця розповіла на своїй сторінці в Instagram, куди зникла.

Юлія зізналася, що півроку тому пережила кілька нападів набряку Квінке і "заробила" хронічну кропив'янку. Весь цей час вона працювала над тим, щоб зберегти своє здоров'я. Що виявилося дуже непростим завданням.

відео дня

Хореограф показала, як виглядає зараз, але зазначила, що шлях до повного відновлення дуже неблизький.

"Мені довелося боротися з собою та своїм тілом, намагатись побороти темний ліс алергології. Я довела свій організм до хронічної кропив'янку після 3го рецидиву Квінке, отримала довготривале лікування та пошуки причини - купа ліків та гормональних препаратів! Лікарі, що розводили руками, та зверху ще медикаментозна алергія... Вже 6 місяць лікування. Тож на всі ваші інтригуючі запитання відповідь така: наразі - етап відновлення тіла,ваги та здоров‘я, усвідомлення і переоцінки себе", - поділилася своєю історією Юлія Сахневич.

Юлія Сахневич
Юлія Сахневич зникла на два місяці через зіпсоване здоров'я / instagram.com/juli_sakhnevych

Раніше українська акторка Анна Саліванчук розповіла про операцію, яка їй належить після сильного падіння - вже в лікарні їй діагностували струс мозку і перелом носа, а результати аналізів здалися лікарям підозрілими.

Також латвійська співачка Лайма Вайкуле показала своє справжнє волосся без перуки - після чуток про рецидив онкології артистці приписують різні симптоми, аж до облисіння.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти