StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка "Гри престолів" таємно вийшла заміж - нареченого вона зустріла завдяки Захеру-Мазоху

7 березня 2023, 15:39
Це перший шлюб 41-річної Наталі Дормер. Раніше вона 11 років зустрічалася з чоловіком, який так і не покликав її під вінець.
Наталі Дормер, весілля
Наталі Дормер вийшла заміж за Девіда Оукса, актора і батька її єдиної дитини / ua.depositphotos.com, pexels.com

Британська акторка, зірка серіалів Тюдори, Гра престолів і Елементарно, Наталі Дормер вперше вийшла заміж. Після п'яти років стосунків і однієї спільної дитини, вона прийняла рішення одружитися з британським актором Девідом Оуксом.

Дормер і Оукс стали з'являтися на публіці, як пара, в 2018 році. Вони познайомилися роком раніше на сцені одного з лондонських театрів - разом майбутнє подружжя зіграло головних героїв п'єси за мотивами повісті Леопольда фон Захера-Мазоха "Венера в хутрі". У 2021 році Дормер народила коханому доньку.

Джерело з близького оточення пари, яке повідомило виданню Daily Mail про весілля акторів, зазначило, що обидва актори - особистості потайливі, тому їх вибір припав саме на таємну, камерну церемонію вінчання, яка відбулася в місті Брутон, графство Сомерсет. Святкову вечерю з червоного вина і трьох страв наречені влаштували в невеликому ресторанчику неподалік від церкви.

відео дня

"Наталі і Девід тримали весілля в секреті, вони не хотіли, щоб це була грандіозна вечірка, хоча це, безумовно, був день, який неодмінно запам'ятається. Вони просто хотіли поділитися моментом з обраною групою людей, оскільки вони дуже приватні люди. Але це була красива церемонія", - повідомив інсайдер.

Пізніше інформацію про одруження підтвердив і сам Девід Оукс.

Раніше 64-річна Мадонна з'явилася у компанії нового хлопчика-іграшки: нещодавно її кинув юний манекенник, і тепер Мадж знайшла розраду в міцних обіймах професійного боксера.

Також стало відомо про заручини одного з найзапекліших холостяків Голлівуду - 51-річного Джона Хемма. До зустрічі з нареченою він 18 років зустрічався з іншою жінкою, але на шлюб з нею часу так і не знайшов.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти