StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Жирок відкачав: помолоділий Кіркоров "запалив" на вечірці в Дубаї

12 січня 2023, 11:44
2721
Кіркоров навіть заобнімал якусь даму, яка так підспівувала йому в мікрофон, що практично лопнула.
Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров / скріншот

Одіозний скандаліст, любитель фонограми, старіючий мачо Філіп Кіркоров, мабуть, після ряду пластичних операцій, набрався енергії для новорічних корпоративів.

Російські пабліки припустили, що головний павич російської естради, мабуть, не тільки зробив собі нове обличчя, а й відкачав жирок зі свого обрюзглого тіла. Адже на останньому корпоративі в Дубаї, він виглядає більш енергійним, ніж зазвичай і навіть м'яв якусь даму під час виступу.

"55-річний Філіп Кіркоров, схоже, не тільки фейс підтягнув, але і жирок відкачав у пластичного хірурга. На вечірці в Дубаї прямо зараз замість звичного втомленого поп-короля, який ще в минулому році став "обличчям емоційного вигорання", співає, танцює і обіймає дам якийсь двійник Олександра Панайотова", - написав телеграм - канал "не Малахов".

Нагадаємо, раніше Філіп Кіркоров, який нещодавно потрапив до списку санкцій України, в черговий раз змінив собі зовнішність.

У мережі з'явилося фото, на якому Філіп Кіркоров показав нове обличчя після візиту до пластичного хірурга.

Користувачі Мережі були здивовані перевтіленням одіозного артиста. Багато хто порівняв його з Тіматі і Стасом Михайловим.

Раніше в мережі з'явилося відео, на якому Кіркоров злиться через щось на шанувальника в залі для глядачів, спускається до нього і лупить його по обличчю букетом троянд.

Також ми розповідали, що російський пропагандист Володимир Соловйов заявив, що співак Філіп Кіркоров розірвав всі зв'язки з Аллою Пугачовою і Максимом Галкіним.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти