StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дружина Остапчука зізналася, чи боїться бути їм кинутою

4 січня 2024, 18:21
Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська зізналася, чи не боїться, що ведучий її кине так само, як своїх двох попередніх дружин.
Остапчук, дружина
Володимир Остапчук одружений нині втретє - на Катерині Полтавській / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com і Instagram

23-річна дружина шоумена і телеведучого Володимира Остапчука Катерина Полтавська чесно зізналася, чи не боїться, що ведучий може піти від неї ‒ як він робив це зі своїми попередніми дружинами. На цю тему дівчина поспілкувалася з фоловерами в Instagram.

"Тільки [дурні - грубо] не розуміють, що для 39-річного чоловіка четверті стосунки за все життя, це нормально. Немов ви в своїх перші. І це у вашому світі тільки чоловік може завершити відносини. Якщо мене буде щось глобально не влаштовувати, то я сама піду. Я не в стані "останнього шансу", дівчата. Все у мене буде добре в будь-якому випадку", - вважає Полтавська.

Також дружина Остапчука розповіла, що для неї у стосунках неприпустимо ‒ фізичне насильство, зраду, брехню і жадібність.

відео дня
Остапчук, дружина

До слова, Катерина Полтавська-третя офіційна дружина шоумена. Його першою дружиною стала Олена Войченко-з якою він пробув у шлюбі 12 років і від якої у нього двоє дітей. Другою дружиною ведучого стала Христина Горняк.

Нагадаємо, раніше Катерина Полтавська похвалилася подарунком на день святого Миколая, який їй подарував Остапчук. Їм виявилося дороге кільце.

Раніше також Катерина Полтавська розкрила деталі про спілкування з дітьми Остапчука від попереднього шлюбу. Вона пояснила, що діти проживають в Канаді, тому поки вони не спілкуються.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти