StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ти нікому не цікава": блогер розніс дружину Остапчука за платну фанатську зустріч

22 грудня 2023, 14:15оновлено 22 грудня 2023, 15:31
22-річна дружина Володимира Остапчука організовує платну фанатську зустріч. Беспалов не витримав.
Беспалов розніс Полтавську
Беспалов розніс Полтавську / Колаж Главред, фото скріншот YouTube, Instagram / poka_tya

Дружина скандального українського телеведучого Володимира Остапчука Катерина Полтавська вирішила влаштувати зустріч з фанатами. Квитки на цей захід Полтавська оголосила платними - 1200 гривень за штуку. Про це вона повідомила в сторіз на своїй сторінці в Instagram.

Український блогер-пліткар Богдан Беспалов приділив їй увагу у своєму блозі на YouTube, розкритикувавши 22-річну пасію телеведучого.

За словами Беспалова, підписники дружини Остапчука розлютилися через ціну на квиток. Деякі писали, що краще б вона організувала зустріч за донати для військових, які захищають Україну, об'єднавши тим самим своїх шанувальників.

"Я взагалі, чесно кажучи, не розумію, А хто аудиторія ось цієї пані, яка є доповненням Остапчука. Адже якщо прибрати Остапчука, вона настільки нікому не цікава і не потрібна. З нею не спілкується шоу-бізнес, від неї відгородилися ті люди, які спочатку хотіли налагодити з нею контакти", - говорить він.

Беспалов також вирішив звернутися до неї зі словами: "Полтавська, ти настільки нецікава, ти настільки нікчемна в своїх інформаційних проявах... що б ти не робила, це ніяк не додасть тобі трафіку, успіху, уваги. Це не будуть цитувати. Ти - прісна людина", - каже блогер.

Він також додає, що навряд чи знайдеться 10 осіб, які із задоволенням прийдуть подивитися на Полтавську. На його думку, навіть якщо вона візьме з собою самого Остапчука і ведучого Анатолія Анатоліча, квиток коштуватиме 500 гривень.

"Полтавська, ти горе-Титанік, а не селебріті", - додає Беспалов.

Нагадаємо, раніше Полтавська похвалилася подарунком на день святого Миколая, який їй подарував Остапчук. Їм виявилося дороге кільце.

Раніше також Катерина Полтавська розкрила деталі про спілкування з дітьми Остапчука від попереднього шлюбу. Вона пояснила, що діти проживають в Канаді, тому поки вони не спілкуються.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти