StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Бажаю охорони на концертах: російський телеведучий відкрито погрожує Максу Барських розправою

2 червня 2022, 09:09
Співак навряд чи злякається погроз росіян.
Макс Барських
Макс Барських відкрито підтримує Україну/ instagram.com/max_barskih

У росіян продовжує підгоряти. Так, російський телеведучий Оскар Кучера висловився щодо українського виконавця Макса Барських, який відкрито висловлює свою позицію про військовий і жорстокий напад Росії на Україну.

За словами актора, Макс Барських ще кілька місяців тому"забороняв слухати свої композиції і не соромився ображати росіян". Ведучий вважає, що тепер думка Барських кардинально змінилося, маючи на увазі те, що музику українського виконавця просто вкрали.

"Тепер вже і не проти присутності росіян у нього на концертах. Сподіваюся, до нього прийдуть на концерт, і Я бажаю йому гарної охорони", - зазначив Кучера, відкрито погрожуючи українському співакові.

відео дня

читайте такожМакс Барських презентував нову патріотичну пісню: фанати в захваті

Нагадавши, Макс Барських ще на початку повномасштабного військового вторгнення рф в Україну відкликав Всі права на виконання своєї музики і пісень в країні-агресорі.

Зараз творчість артиста знову з'явилося на майданчиках Росії. Барських підкреслив, що музику опублікували без його згоди. Іншими словами - просто вкрали.

Зараз творча команда співака займається врегулюванням цього питання. А сам Барських вирішив записати звернення, в якому підкреслив, що гроші країни, яка руйнує його рідну Україну, йому не потрібні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти