StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Юна дружина Остапчука показала, як романтично проводить з ним час

27 червня 2023, 16:57оновлено 27 червня 2023, 18:14
Катерина Полтавська поділилася особистими романтичними кадрами зі своїм коханим - відомим шоуменом Володимиром Остапчуком.
Остапчук, Остапчук дівчина
Дівчина Володимир Остапчука показала, як романтично проводить з ним час / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Дружина телеведучого, шоумена і актора дубляжу Володимира Остапчука, юна Катерина Полтавська, показала в Instagram-stories, як влаштувала романтичну ідилію в їхніх стосунках.

Днями обраниця шоумена відзначила свій 23-й день народження. На фото зі святкової вечірки Остапчук зі своєю обраницею вийшли на публіку в обіймах один одного і продемонстрували ніжні поцілунки. Кадри були зроблені, мабуть, якраз тоді, коли Володимир вимовляв Катерині свої святкові тости.

Остапчук, дівчина

Також Катерина відреагувала на коментарі під останніми фотографіями пари в мережі. Вона показала, як чоловік Ласкаво цілує її в шию перед дзеркалом.

відео дня

"Як писали шановні підписники у Вови під його повідомленням: "Вона на нього навіть не дивиться", — жартівливо підписала вона кадри.

Остапчук, дівчина

Нагадаємо, раніше британські таблоїди підтвердили розставання актриси Меган Фокс і репера Machine Gun Kelly (Колсон Бейкер) - красуня нібито з'їхала від нареченого, а він відривається, як холостяк.

Також стало відомо, що легендарна співачка Шер кинула бойфренда, музичного продюсера Олександра Едвардса, який молодший за неї на 40 років. Пара була разом з листопада 2022 року і навіть обговорювала заручини.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти