StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Виходить на мітинги на підтримку Путіна": Слава Дьомін ошелешив правдою про свою матір

30 серпня 2024, 10:31
684
Мама Слави Дьоміна примудрилася в Іспанії підтримувати диктатора Путіна.
Слава Дьомін
Слава Дьомін розповів про свою маму / колаж: Главред, фото: instagram.com/slavademin_official/

Відомий український ведучий Слава Дьомін розповів, що вже багато років не спілкується зі своєю мамою, яка живе в Іспанії. Як зізнався Слава, ще з дитинства у нього були напружені стосунки з нею.

Також стало відомо, що мама ведучого подала на нього до суду, щоб він платив їй аліменти.

"Ми з нею востаннє віч-на-віч спілкувалися, якщо не помиляюся, у 2016 році. Телефоном ми кілька разів спілкувалися, але це було дуже поверхнево. Після того, як вона на зло мені подала на мене в суд на аліменти, хоча живе в Іспанії і там заробляє... Я не хочу з нею спілкуватися", - розповів Дьомін на своєму YouTube-каналі.

А ще Слава дізнався, що його мама ходить в Іспанії на мітинги на підтримку диктатора Путіна і країни-терориста РФ.

"Нещодавно я дізнався, що вона, живучи в Іспанії, це не підтверджена інформація, але мені розповіли про це, що вона виходить на мітинги на підтримку Путіна і Росії. Для мене це був шок. Вона завжди так дивно про Україну говорила останнім часом". Але напевно російська пропаганда на неї дуже сильно вплинула там", - зазначив ведучий.

Дивіться відео, де Слава Дьомін розповів про свою маму:

Хто такий Слава Дьомін?

Слава Дьомін - український телеведучий, шоумен, автор власного шоу на YouTube "Слава+", де до нього в гості приходять відомі українські особистості. Шоумен був одружений з Ксенією Міщенко. Пара провела у шлюбі 13 років і розірвала стосунки 2021 року. Але офіційно розлучення вони не оформили.

Ведучий зізнався, що їм ліньки йти до РАЦСу та заповнювати документи. Слава та Ксенія, як вони самі зазначили, залишилися друзями та виховують спільного сина.

Слава Дьомін народився у Львові й у нього було важке дитинство. Його мати била ведучого за будь-яку провину, а тепер він змушений платити їй аліменти.

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, росіяни не задоволені, що брати Меладзе сфотографувалися з Єгором Бортником. Як заявив російський громадський діяч Вадим Манукян, Меладзе таким чином знищили свою кар'єру в РФ остаточно.

А також онук Алли Пугачової Дені Байсаров, який виїхав жити до США, але, мабуть, повернувся в країну-терориста Росію, перевищив швидкість, за що й отримав штраф. Байсаров неодноразово порушував правила дорожнього руху, і його вже п'ять разів штрафували за перевищення швидкості в Москві, але він усе сплатив.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти