StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Онук-утікач Софії Ротару вийшов на зв'язок і приголомшив шанувальників - що з ним сталося

19 квітня 2024, 04:00
Онук Софії Ротару спантеличив шанувальників своїм перевтіленням, показавшись в образі Мефістофеля.
Анаталій Євдокименко, Ауріка Ротару, Софія Ротару
Онук Софії Ротару показав новий образ / колаж: Главред, фото: instagram.com/shmn/, instagram.com/sofiarotaru.official/

Онук відомої співачки Софії Ротару, який втік з України під час повномасштабного вторгнення РФ в Україну, - Анатолій Євдокименко, з'явився в мережі та здивував підписників.

На своїй сторінці в соцмережах утікач Анатолій опублікував чорно-біле фото, на якому він позує в рукавичках із кігтями і в пальто. У підписі він залишив відсилання до літературного персонажа - Мефістофеля з "Фауста" Гете.

відео дня

"Я тієї сили частка, яка робить тільки добро, бажаючи тільки злого", - написав Євдокименко.

Варто нагадати, що про війну Анатолій публічно висловився лише в одному інтерв'ю, коли поспівчував усім тим, хто втратив своїх рідних, і зазначив, що "був змушений покинути країну, щоб почати нове життя". Яким чином він залишив Україну під час війни поки що не відомо.

Як онук Софії Ротару втік з України?

На початку повномасштабної війни, яку розв'язала РФ, онука Ротару та її сина Руслана Євдокименка затримали під час спроби втечі. Разом із громадянином Молдови та іншими чоловіками-втікачами їх затримали.

Відомо, що онук і син Ротару планували перетнути кордон на човні. Після спроби втечі Євдокименко на деякий час "залягав на дно". Але потім, 28 березня, онук Ротару все-таки з'явився в мережі. Тоді він лише публікував своє фото і нагадав, що в нього день народження.

Уже влітку 2022 року чоловік показався в Парижі. Як виявилося, йому все ж вдалося виїхати за кордон. Але як саме він це робив - невідомо.

Онук Софії Ротару Анатолій Євдокименко - останні новини

Нагадаємо, раніше 29 грудня 2023 року, коли увага всього світу була прикута до трагічних результатів великого ракетного обстрілу України з безліччю жертв і руйнувань, Анатолій Євдокименко хвалився творчими успіхами - відомий діджей під час свого виступу в Лондоні виконав його трек.

А також Анатолій Євдокименко дав інтерв'ю західному ЗМІ, в якому зовсім не згадав про Україну і про війну, яку розв'язав Путін.

Читайте більше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти