StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Вірить, що прибульці обрали його: Роббі Вільямс розповів про контакти з НЛО

2 квітня 2024, 15:12
303
Виконавець "Supreme" вважає своєю місією розповідати всьому світові, що "істина десь поруч".
Роббі Вільямс
Роббі Вільямс і НЛО - співак розповів про спілкування з прибульцями / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Британський співак Роббі Вільямс зізнався в інтерв'ю виданню Daily Star, що вірить в існування позаземних цивілізацій. Ба більше - артист переконаний, що він, як відома особистість, був обраний їхнім посланцем на Землі.

"Іноді я думаю, що існує безліч різних теорій, які ми всі маємо щодо цих інопланетних речей. Я намагаюся розділити нарцисизм та его, але більшу частину часу безуспішно. Часто задаюся питанням, чи повинен я дивитися на зустрічі з НЛО з позиції публічної платформи. Але я повинен поговорити про це", - стверджує Вільямс.

Співак зазначає, що мав кілька контактів з інопланетянами - одного разу він бачив їх так близько, що міг "вдарити їх тенісним м'ячем". Перша зустріч із НЛО сталася з ним 2008 року під час запису пісні "Аризона".

відео дня

"Я щойно написав пісню під назвою "Аризона". Вся вона про контакт з інопланетянами, ми прослуховували запис. Коли я стояв на балконі, раптом з'явилася велика золота куля світла, ми подумали, що це Венера, Марс або щось у цьому роді. Потім пісня перестає грати і НЛО зникає. Але потім ми знову ввімкнули "Аризону", і круглий об'єкт знову піднявся вгору. Так відбувалося чотири рази. Після цього почалася сильна гроза і ці дві великі світлові кулі почали танцювати в небі. Це було схоже на світлове шоу, що тривало близько години", - згадує співак.

Крім того Вільямс вважає американське місто Лос-Анджелес магнітом для прибульців - більша частина його контактів сталася саме там. При цьому артист не уточнює, чи мала якийсь вплив на його спілкування з НЛО залежність від наркотичних препаратів і алкоголю, з якою він боровся з дев'яностих років і до кінця двотисячних.

Хто такий Роббі Вільямс?

Роббі Вільямс - британський співак, автор пісень, колишній учасник гурту Take That. Один із найбільш продаваних британських музикантів. Під час сольної кар'єри випустив 14 альбомів і збірників, а також 10 синглів ("Freedom", "Angels", "Rock DJ", "Supreme" тощо).

Голлівуд - останні новини:

Раніше красуня-дружина Раяна Гослінга, колись популярна акторка Єва Мендес, зізналася, чому покинула кар'єру в кіно. Зараз вона домогосподарка, яка виховує двох дітей.

Також стало відомо, що Арнольд Шварценеггер переніс важку операцію. 76-річний Термінатор довгі роки страждав через вроджену ваду серця, яка також була і в його матері.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти