StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У чоловіка Анни Трінчер виявили психічний розлад

5 вересня 2023, 13:49
Олександр Волошин раніше вже отримував лікування через ментальні проблеми.
Анна Трінчер, Олександр Волошин
Анна Трінчер розповіла про психічні проблеми Олександра Волошина / колаж: Главред, фото: instagram.com/annatrincher_official

Українська співачка Анна Трінчер у своєму блозі розкриває багато інтимних аспектів свого життя. Наприклад, артистка розповіла, що ходить з чоловіком, блогером Олександром Волошиним, на сімейну терапію.

Крім того, з подачі Трінчер стало відомо, що Волошин кілька місяців тому став відвідувати психіатра, який посадив чоловіка співачки на транквілізатори. У Олександра виявили підвищену тривожність.

Проте цей діагноз викликав у блогера сумнів. Тоді він звернувся до іншого спеціаліста. Його висновок - у Волошина депресія з обсесивним розладом.

відео дня

Багатошаровий психічний розлад чоловіка, звичайно, вибив Трінчер з колії. Проте співачка рада, що тепер принаймні вона розуміє, як допомагати близькій людині боротися з недугою.

"Так, мені важко... Це мій чоловік, моя сім'я, яку я обрала і будую вже три роки, моя опора і мій затишок... Скоро річниця нашого весілля, і, як сказав церемоніймейстер, "і в горі, і в радості разом". Я впевнена, що ми все пройдемо разом", - заявляє Анна Трінчер.

Анна Трінчер, Олександр Волошин
Анна Трінчер розповіла про психічні проблеми Олександра Волошина / колаж: Главред, фото: instagram.com/annatrincher_official

Раньше Джонні Депп висловився про роман з Дженною Ортегою, яка молодша за нього на 40 років. Незвичайна пара довго не стала інтригувати публіку, і вже висловилася про відносини, про які розтрубили всі ЗМІ.

Також стало відомо, що українська співачка СолоХа вдруге стала мамою. Артистка показала личко немовляти та розкрила його стать. Довгий час вона приховувала вагітність.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти