StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"У мене немає іншого вибору": Адель йде зі сцени

28 лютого 2024, 12:53
19133
Британська знаменитість 12 років тому вже покидала своїх фанатів.
Адель
Адель повідомила, що робить у кар'єрі перерву / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, instagram.com/adele

Свою першу "Греммі" Адель отримала, коли їй було всього 20 років, і сьогодні 35-річну британську співачку мало хто може дорікнути в ліні. З листопада 2022 року вона практично без перерви кожні вихідні дає концерти, і після сорокового виступу Адель прийняла рішення піти зі сцени на невизначений термін.

Про це артистка повідомила у своєму блозі в Instagram. Перевтома і перенапруження призвели до того, що вона захворіла. Ігноруючи погане самопочуття, Адель все ж вийшла на сцену крайнього концерту, проте після нього лікарі наполягли на тому, щоб співачка пішла на спокій заради її ж здоров'я.

"Тепер я знову захворіла, і, на жаль, все це позначилося на моєму голосі. За приписом лікарів у мене немає іншого вибору, окрім як гарненько відпочити. Я люблю вас, я скажено сумую за вами, і мені дуже шкода за заподіяні незручності", - пише зірка. Вона також зазначила, що березневі виступи будуть перенесені, тож її вимушена відпустка триватиме мінімум місяць.

відео дня

До слова, це - не перша тривала перерва в кар'єрі Адель. У 2012 році, після того, як вона остаточно закріпилася на вокальному Олімпі і була визнана однією з найвидатніших жінок в музичній індустрії, вона покинула сцену на цілих 3 роки. Тоді її рішенням керувало народження дитини та бажання провести час з сім'єю.

Адель йде зі сцени
Адель повідомила, що робить у кар'єрі перерву / instagram.com/adele

Хто така Адель?

Адель - британська співачка, автор-виконавець і поетеса, лауреат 16 премій Греммі. Також у артистки є "Оскар" та "Золотий глобус" (за пісню "Skyfall" - заголовну тему однойменного фільму про Джеймса Бонда). Має орден Британської імперії та кілька рекордів у Книзі рекордів Гіннесса. Одна з найвпливовіших жінок у світі (за версією видання Time) і одна з найбільш продаваних артистів у світі.

Раніше американській акторці і коміку, "Красуні на всю голову" Емі Шумер діагностували рідкісну хворобу через хейт фанатів - якби її не почали критикувати з особливою жорстокістю, артистка не наважилася б звернутися до лікаря.

Також 55-річна Дженніфер Еністон спровокувала чутки про заручини. "Рейчел Грін" з'явилася на червоній доріжці вручення премій Гільдії кіноакторів США (SAG Awards) з величезним діамантом на безіменному пальці.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти