StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Важкий час": зрадниця Ані Лорак поплакалася через поведінку доньки

25 березня 2024, 11:34
Ані Лорак розповіла, що у неї з донькою почалося непорозуміння і зараз вони переживають важкі часи.
Ані Лорак із донькою, Ісаак Віджраку
Ані Лорак поскаржилася не перехідний період доньки / колаж: Главред, фото: instagram.com/anilorak/

Зрадниця України Ані Лорак, яка поїхала жити і працювати в країну-окупанта РФ, виховує 12-річну доньку від колишнього чоловіка Мурата Нарчаджіоглу.

За словами Лорак, Софія вже почала проявляти свій неприборканий характер, який, можливо, успадкувала від батька. Як зізналася Ані, в коментарі для росЗМІ, у них почалися непорозуміння.

відео дня

"Зараз вона переживає перехідний період. Той, у кого є діти цього віку, розуміє, про що я. Це важкий час для батьків", - заявила зрадниця

Навіть нинішній обранець співачки Ісаак Віджраку, який вважає себе африканським шаманом, закликає вищі сили догодити непокірному підлітку.

Хто така Ані Лорак

Ані Лорак - народна артистка України, яка з початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну, встала на бік Росії і продовжує будувати там свою кар'єру, пояснюючи свою позицію "поза політикою". Лорак виховує доньку від турецького громадянина, а також зустрічається з інструктором йоги.

Ані Лорак отримує російське громадянство, що відомо:

Зрадниця Ані Лорак подала заяву на отримання російського громадянства. За інформацією пропагандистської агенції РИА Новости, прохання Лорак подала ще в лютому.

А також усі служби країни-терористки РФ підтвердили - Ані Лорак не причетна до фінансування ЗСУ, але є ще одна умова. Зрадниці слід висловити чітку позицію щодо кривавого нападу Росії на Україну.

Читайте більше про Лорак:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти