StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тяжкохвора Катерина Тишкевич розповіла, як готувалася до самогубства

6 листопада 2022, 16:05
Біль акторки була настільки виснажливою, що останні сили Тишкевич займали лише думки про смерть.
Тяжкохвора Катерина Тишкевич розповіла, як готувалася до самогубства
Катерина Тишкевич розповіла, як хвороба підштовхнула її до думки про самогубство / instagram.com/mrsketrin

Українська акторка Катерина Тишкевич, відома завдяки головним ролям в серіалах Безсмертник і Ніщо не трапляється двічі, в 20 років почала страждати жахливими головними болями, які могли тривати тижнями.

Актриса в інтерв'ю Аліні Доротюк зізналася, що біль був настільки сильним, що вона впала в депресію і всерйоз готувалася до того, щоб самостійно припинити свої страждання.

Зовсім недавно Тишкевич поставили діагноз (соматоморфний головний біль, викликаний функціональною уламкою мозку - причиною, ймовірно, послужила сильна родова травма та струси мозку, які акторк переживала тричі), який значно полегшив пошук необхідного лікування. До цього їй проходилося ковтати антидепресанти і нейролептики жменями, але біль все одно не слабшала.

відео дня

Вісім років життя в такому ритмі виснажили психічне і фізичне здоров'я Катерини. Зі сльозами на очах вона зізналася Доротюк - думки про самогубство стали відвідувати її все частіше.

"Пігулки, на яких я була вісім років, припинили діяти. Я вже дійшла до максимального дозування. Я пила 17 пігулок на день, щодня. А у мене все одно боліла голова. Тоді я вже була в розпачі. Я вже впадаю в реальну депресію, тому я не можу встати з ліжка, бо у мене сильно болить, і нічого мені не допомагає. Я була у такому стані, що або їду лікуватися за кордон, або я кінчаю життя самогубством", - розповідає Тишкевич.

Раніше Катерина Тишкевич розповіла про загадковому недугу, який виснажує її болісними головними болями протягом восьми років - ні ліки, ні терапія не дозволяли полегшити її страждання.

Все ускладнювалося тим, що Тишкевич не могли поставити діагноз. Поки вона чекала консультації у фахівців, її посадили на вкрай токсичний препарат, який трохи купірував симптоми.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти