StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тоня Матвієнко висловилася про появу зрадників-"Кроликів" на похоронах мами

25 грудня 2023, 13:31
Мовчуни Данилець і Моїсеєнко прийшли попрощатися з Ніною Митрофанівною, чим сильно здивували громадськість.
Володимир Данилець, Володимир Моїсеєнко, дует Кролики, Тоня Матвієнко
Тоня Матвієнко розповіла про "Кроликів" Данильця і Моїсеєнко на похоронах Ніни Матвієнко / колаж: Главред, фото: instagram.com/vdanmos, instagram.com/tonya_matvienko

У жовтні Україна провела в останню дорогу співачку, яку називали душею української пісні - Ніну Митрофанівну Матвієнко. Попрощатися з легендою, крім тисяч шанувальників, прийшло також безліч відомих особистостей: Monatik, Олег Скрипка, Павло Зібров, Руслан Стефанчук, Фоззі, Амадор Лопес, Володимир Гришко, Юрій Рибчинський, Ауріка Ротару, Віктор Павлік, Камалія, Світлана Білоножко, Юлія Тимошенко та ін.

Серед скорботних з'явився і опальний комік-дует "Кролики", Володимир Данилець та Володимир Моїсеєнко. Артисти, внесені в базу "Миротворець" за підтримку "русского міра", прийшли на прощання з Ніною Митрофанівною, що викликало суспільний резонанс.

Арсен Мірзоян, зять покійної, хотів викинути "Кроликів" з церемонії, але його зупинили. Що ж думає про появу скандальних коміків на похоронах мами Тоня Матвієнко, вона зізналася лише нещодавно в інтерв'ю для Люкс ФМ.

відео дня

Так співачка розповіла, що про "подвиги" Данильця і Моїсеєнка не знала. Смерть Ніни Митрофанівни була для неї важким ударом і вона була рада кожному, хто знайшов час та прийшов вшанувати пам'ять музичної легенди.

"Я тільки в березні повернулася з Великої Британії і я про них взагалі не знала ніякої історії. Я пам’ятаю, що чоловік почав дуже сильно нервувати і я не могла зрозуміти, що відбувається. Але немає такої заборони, щоб хтось не міг не прийти та не попрощатися з моєю мамою. Я в цей момент про це не думала. Я кожному була рада, хто її вшанував", - каже Тоня Матвієнко.

Нагадаємо, 11 жовтня, по талановитій артистці Ніні Матвієнко пройшла громадянська панахида в Національній філармонії України. Жителі і гості столиці зібралися там, щоб провести Ніну Митрофанівну в останню дорогу. У філармонії відбулося також звернення родини Матвієнків.

Тоня Матвієнко вийшла до преси, щоб поділитися спогадами про маму. Її підтримував чоловік, очі артистки почервоніли, а щоки були мокрими від сліз. Тоня розповіла, про що на смертному одрі її попросила Ніна Митрофанівна.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти