StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Син легендарного Міхаеля Шумахера показав батька в День його народження

3 січня 2023, 20:09
Після трагедії на гірськолижному курорті сім'я та шанувальники мріють побачити Червоного барона Формули-1 в доброму здоров'ї.
Міхаель Шумахер, Мік Шумахер
Мік Шумахер показав фото Міхаеля Шумахера в День його народження / instagram.com/mickschumacher

Німецький автогонщик Формули-1, чемпіон світу Міхаель Шумахер вже 10 років не з'являється на публіці. У 2013 році, через рік після оголошення про відставку, у французьких Альпах з Червоним бароном трапився нещасний випадок.

З тих пір Шумахер втратив здатність самостійно пересуватися і повноцінно спілкуватися з оточуючими. Фанати мріють, що одного разу боротьба Міхаеля увінчається успіхом, і він зможе самостійно про це розповісти.

Син гонщика, Мік Шумахер, який пішов по стопах батька, робить свій внесок у те, щоб про Шумахера-старшого не забували. Щорічно, в День його народження, Мік публікує на своїй сторінці в Instagram знімки батька з особистого фотоархіву.

відео дня

Нещодавно Шумахер-молодший показав два фото - Міхаель та Мік пліч-о-пліч стоять в однакових нарядах, і тримають картинну рамку, та портрет Червоного барона в гоночній екіпіровці.

"З Днем народження, найкращий батько у світі ❤️ Люблю тебе!"- підписав фотографії Мік.

Раніше український актор, зірка серіалу Кріпосна, Тарас Цимбалюк, який на початку повномасштабної війни в Україні оголосив про розставання з дружиною, розсекретив особистість нової коханої.

Також співачка Світлана Лобода показала рідкісне фото молодшої дочки Тільди, батьківство якої приписували Тілю Ліндеману, фронтмену гурту Rammstein.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти