StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Весілля віку чи фікція: інсайдер розкрив правду про заручини Леонардо Ді Капріо

28 березня 2024, 13:53
Красномовна каблучка на пальці коханої актора породила безліч чуток.
Вітторія Черретті, Леонардо Ді Капріо
Леонардо Ді Капріо і Вітторія Черетті - подробиці заручин / колаж: Главред, фото: instagram.com/vittoria, ua.depositphotos.com

У західних ЗМІ стрімко поширюється новина про те, що 49-річний Леонардо Ді Капріо нарешті знайшов жінку, заради якої готовий розлучитися зі своєю репутацією невиправного холостяка. Таку почесну роль присвоїли італійській топ-моделі Вітторії Черетті.

Днями парочку застукали в Лос-Анджелесі під час ланчу. Пильну увагу папараці привернула велика каблучка з каменем, яка красувалася на безіменному пальці Черетті. Ця прикраса спровокувала чутки про те, що актор зробив моделі пропозицію руки і серця.

І поки пара ніяк не коментує ці плітки, інсайдер з близького оточення Ді Капріо розкрив виданню Page Six правду про заручини Лео і Вітторії.

відео дня

Так джерело зазначає, що ймовірність того, що актор поведе італійку до вівтаря, "наближається до нуля". Між тим ця обставина, схоже, влаштовує закоханих, адже в їхній парі панує мир та злагода.

Леонардо Ді Капріо

Леонардо Вільгельм Ді Капріо (народився 11 листопада 1974) - легендарний голлівудський актор і продюсер.
Лауреат численних нагород, включаючи премію "Оскар" (2016), BAFTA (2016), премію Гільдії кіноакторів США (2016), три премії "Золотий глобус" (2005, 2014, 2016), а також "Срібного ведмедя" (1997) Берлінського кінофестивалю, повідомляє "Вікіпедія".

Голлівуд - останні новини:

Раніше популярна акторка Кемерон Діаз повідомила, що вдруге стала мамою, і розсекретила незвичайне ім'я малюка. Ця новина сильно здивувала шанувальників 51-річної артистки.

Також акторка Меган Фокс і репер Machine Gun Kelly продовжують епатувати публіку своїми нестандартними стосунками. Пара заручена, але, за словами інсайдерів, Меган просить друзів знайомити її з іншими чоловіками.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти