StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Стужук зворушила історією про колишнього чоловіка і розповіла про його смерть

8 лютого 2022, 17:08
Дмитро помер в 2020 році в результаті ускладнень коронавірусу.
Стужук зворушила історією про колишнього чоловіка і розповіла про його смерть
Софія Стужук/Соцмережі

Відома українська блогерка Софія Стужук відверто розповіла про скандали з ексчоловіком Дмитром та його смерть.

Пережитим вона поділилася в інтерв'ю Раміні Есхакзай "Ходять чутки". Бізнесвумен охарактеризувала Їхні стосунки як американські гірки.

Пара була разом шість років. Коли вони почали зустрічатися Софії було 19. Через два тижні вона відчула перші тривожні дзвіночки.

відео дня

Вона жартома сказала:"Ой, йди в ж*пу". Однак отримала агресивну відповідь.

"Він же в клуби без мене перший час ходив, бувало, що листування знаходила, що він когось кудись кликав. Я в істериці, збираю речі, йду. В принципі, так все життя було, просто десь масштабніше і глобальніше. А потім перемир'я. Відносини-гойдалки - треба посваритися, помиритися і є моменти затишшя", - сказала зірка.

Вона довго не йшла від коханого через низьку самооцінку. Хоча той її сильно бив.

"Бувало, що стискав мені щоки сильно, що у мене кров йшла. Я дозволяла робити це з собою. Умовно, я ображаюся, терплю, а потім як висловлюся різко! Він, звичайно, зі своєю агресією, плюс ці препарати, він розгойданий був і давно їх приймав... У нього штора падає: "ти, С * ка, як зі мною говориш?". А я йому ще щось кажу і все, починається махач. Це були не удари, а щось типу схопити, щось стукнути. Далі мої сльози, істерика, бажання піти і знову примирення, якийсь час живемо", - додала блогерка.

Вона завжди хотіла зберегти шлюб. А в Instagram показувала ідеальну картинку люблячої пари з дітками, переконуючи себе в тому, що все добре.

"Мій чоловік переконував мене, що я ніхто і що мене більше ніхто не полюбить:" та кому ти така потрібна? Хто тебе ще витерпить крім мене?". Я клянусь, потім я думала, що якщо не готую і не прибираю, я можу це робити, але не люблю і не хочу, то що я за жінка така, кому я буду потрібна. А ще одна з трьома причепами. Не скажу, що я цього боялася, але думала, що буде складно зустріти кого-небудь, хто прийме дітей", – згадала вона.

Через півроку після розставання Дмитро Стужук помер від коронавірусу. Пара не встигла офіційно розлучитися, оскільки молодша дочка була дуже маленька. Стужук додала, що у чоловіка були проблеми з серцем.

"Я знала його спосіб життя, спосіб набору маси і проблеми зі здоров'ям. Я завжди дуже переживала. Коли він захворів, я розуміла, що на ньому це легко не відіб'ється. Єдине, що я не знала, що у нього був міокардит. Якби лікували серце, можливо, можна було б врятувати, але лікували вірус", – зазначила блогерка.

У цей період вони майже не спілкувалися.

"Коли мама Дмитра подзвонила в паніці, що син добу не виходить на зв'язок, я зрозуміла, що справи погані. Від друга Діми дізналася, що його забрали в лікарню. Я приїжджаю, а мені кажуть, що серце на 20% працює, а нирки відмовили. Наступного дня я зателефонувала, а мені кажуть:" Ваш чоловік помер", – згадала блогерка.

Деякий час, за словами блогерки, вона відчувала почуття провини і думала, що якби не пішла, то Дмитро залишився б в живих.

Нагадаємо, раніше Віра Брежнєва поділилася секретом своєї краси і молодості у 40 років.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти