StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Скандальна молодуха путініста Петросяна вперше показала їхню доньку

7 квітня 2024, 12:38
Тетяна Брухунова показала відео з дівчинкою, яка вже наробила стільки галасу.
Тетяна Брухунова та Євген Петросян з дітьми
Який вигляд має донька Петросяна від Брухунової / колаж: Главред, фото: instagram.com/bruhunova

У березні дружина 78-річного коміка-путініста Євгена Петросяна Тетяна Брухунова шокувала підписників новиною про те, що в їхній родині з'явилася ще одна дитина. Пара вже виховує 4-річного сина Вагана.

Народження доньки Брухунова і Петросян приховували п'ять місяців - Матильда з'явилася на світ ще у жовтні 2023 року. Її батьки експлуатують народження дівчинки у власних піар-цілях у найкращих традиціях принца Гаррі та Меган Маркл - обурено вимагають приватності та постійно акцентують увагу на своїй непублічності, проте, щойно інтерес до них згасає, підкидають суспільству нову поживу для чуток.

Так нещодавно на сторінці Тетяни в Instagram з'явилося перше відео з маленькою Матильдою. Судячи з підпису до ролика, Брухунова вирушила до своєї матері - бабусі Матильди і Вагана.

відео дня

На короткому відео піврічна дівчинка в білому "чоловічкові" лежить на спині і захоплено грається з мобілем, який прикріплений до дитячого килимка. Тетяна Брухунова знімала відео з такого ракурсу, щоб обличчя Матильди було прихованим за іграшками.

дочка Петросяна і Брухунової
Який вигляд має донька Петросяна від Брухунової / instagram.com/bruhunova

Стосунки Євгена Петросяна і Тетяни Брухунової

Подружжя узаконило стосунки в кінці 2019 року, за якийсь час у них з'явився син Ваган. Відтоді, як громадськість дізналася про роман Тетяну Брухунової із гумористом, на неї обрушився шквал хейту, адже всі впевнені - саме вона зруйнувала 30-річний союз Петросяна та Олени Степаненко.

Останні зіркові новини:

Раніше ведуча-зрадниця Регіна Тодоренко привела на зйомки свого п'ятирічного сина Михайла. Невихованість хлопчика шокувала партнера Тодоренко по знімальному майданчику, співака-путініста Філіппа Кіркорова.

Також стало відомо, що після новин про онкологію принцеси Кетрін Уельської в її родині сталася нова біда. Близькі Кейт Міддлтон намагаються приховувати від неї погані новини.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти