StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У родині Кейт Міддлтон нова біда

6 квітня 2024, 15:46
Батьки ретельно оберігають принцесу від поганих новин.
Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон проходить лікування від раку / колаж: Главред, фото: instagram.com/princeandprincessofwales

Мати принцеси Кейт Міддлтон Керол Міддлтон "відчайдушно" намагається захистити її від нового руйнівного удару по родині, поки вона проходить лікування від раку, повідомляє Us Weekly.

69-річна Керол та її чоловік Майкл Міддлтон, які також є батьками Піппи і Джеймса Міддлтонів, зіткнулися з серйозним боргом, який, як повідомляється, вони не можуть виплатити.

За даними британської газети The Times, пара не може розрахувати "витрати фірми на банкрутство в розмірі 260 000 фунтів стерлінгів (понад 329 000 доларів США) для свого бізнесу, який перебуває в скрутному становищі, The Party Pieces Company.

відео дня

Фірма, відповідальна за розгляд справи про неплатоспроможність бізнесу Керол, визнала, що пара не може виплатити повну суму зборів.

Компанія Pieces Company, створена Міддлтонами ще 1987 року, перейшла в адміністрацію в червні минулого року, заборгувавши кредиторам 2,6 мільйона фунтів стерлінгів.

Хто така Кейт Міддлтон

Кетрін Міддлтон або принцеса Уельська - дружина спадкоємця британського престолу принца Уельського Вільяма. Після весілля отримала офіційний титул Її королівська високість герцогиня Кембриджська Кетрін. 29 квітня 2011 року Кетрін вийшла заміж за онука британської королеви Єлизавети II і другого в черзі на британський престол, принца Вільяма. Вінчання відбулося у Вестмінстерському абатстві в Лондоні, на яке було запрошено 1900 осіб. Пара виховує трьох дітей: принца Джорджа, принцесу Шарлотту і принца Луї.

До речі, останніми роками Кейт Міддлтон набирає більшої популярності у своїх підданих, а також вплив, який, за деякими даними, дратує самого короля Великої Британії Чарльза III.

Але поки сім'я розбирається зі своїми бізнес-проблемами, видання дізналося, що Керол, яка була поруч з Кейт під час її боротьби з раком, сповнена рішучості не дати дочці турбуватися про їхні проблеми.

"Керол відчайдушно намагається змусити Кетрін повністю зосередитися на своєму одужанні", - повідомляє джерело. "Це дуже тривожний час для сім'ї, але вони не чекають ніякої допомоги від своїх дітей і не хочуть, щоб вони хвилювалися.

Кейт Міддлтон - останні новини по темі

Додамо, королівський експерт Кеті Ніколл розповіла про те, як принцесу Кейт Міддлтон, яка шокувала світ новиною про свою хворобу на рак, підтримують найближчі.

А також інсайдери Букінгемського палацу повідомили, що під час операції Кейт Міддлтон видалили матку.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти