StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

'Скеля' Джонсон прокоментував зйомку в одному голлівудському кіно з Усиком

6 червня 2024, 00:00
191
Досвідчений рестлер і актор Дуейн Джонсон переповнений ентузіазмом зійтися на рингу з чемпіоном світу.
Дуейн Джонсон, Олександр Усик
Дуейн Джонсон і Олександр Усик знімуться в Smashing Machine - коментар Скелі / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, instagram.com/usykaa

Наприкінці травня, після завоювання українським боксером Олександром Усиком титулів абсолютного чемпіона світу з боксу і кращого боксера світу, стало відомо, що він доєднається до акторського складу американської спортивно-біографічної драми "Smashing Machine" ("Нищівна машина"). Картина присвячена життю і кар'єрі бійця UFC Марка Керра.

Головна роль дісталася Дуейну 'Скелі' Джонсону, Усик зіграє українського кікбоксера Ігоря Вовчанчина, який у реальному житті перемагав Керра аж двічі.

Джонсон у своєму блозі в Instagram прокоментував майбутню роботу українського чемпіона над "Smashing Machine". Він зазначив, що з нетерпінням чекає на співпрацю з Усиком і на зйомку їхнього бою, яка відбудеться наступного тижня.

відео дня

"Не зламай мені щелепу, чемпіоне. Для мене велика честь, що щойно коронований беззаперечний чемпіон світу в надважкій вазі Олександр Усик приєднався до складу нашої "Нищівної машини". Я дуже поважаю Олександра Усика, і для мене буде честю розділити з ним ринг - він буде кришити мою щелепу наступного тижня. З нетерпінням чекаю можливості попрацювати з тобою, брате мій", - написав Дуейн Джонсон.

Хто такий Олександр Усик?

Олександр Усик - непереможений український боксер-професіонал, який виступає в першій важкій і важкій вагових категоріях. Найкращий боксер незалежно від вагової категорії за версією журналу "The Ring" (2022-2023). Чинний чемпіон світу в професійному боксі за версіями WBA, WBO, IBF, IBO (2021-н. ч.) і The Ring (2022-н. ч.) у важкій вазі та абсолютний чемпіон світу (2018-2019) у першій важкій вазі, повідомляє "Вікіпедія".

Голлівуд - останні новини:

Раніше зірка популярного серіалу "Бріджертони", англійська акторка Джессіка Медсен, вона ж - Крессіда Каупер, зробила камінг-аут і розповіла про своє кохання.

Також голлівудська акторка Ніколь Кідман розкрила подробиці свого розлучення з Томом Крузом. Вони були разом понад 10 років, і розрив для зірки обернувся справжньою катастрофою.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти