StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Сиди в Росії і співай пісеньки": лідер Kozak System дорікнув Віру Брежнєвій в піарі на війні

13 липня 2022, 02:31
Іван Леньо не вірить в осяяння і напади раптового патріотизму.
Віра Брежнєва, Іван Леньо
Іван Леньо розкритикував Віру Брежнєву за піар на війні / instagram.com/ververa, instagram.com/kozak_system

Українська співачка Віра Брежнєва, яка до початку повномасштабної війни в Україні не мала чіткої проукраїнської позиції, стала жертвою жорсткої критики Івана Леньо, фронтмена українського фолк-рок-гурту Kozak System.

В інтерв'ю Наталії Мосейчук співак заявив, що не вірить артистам, які з початком війни раптово усвідомили свою приналежність українському народу. Раніше вони успішно будували кар'єру в країні-агресорі і навіть не замислювалися про те, якої шкоди своїй культурі і країні завдають.

Мосейчук заперечила, що Віра Брежнєва, не припиняла гастролі в РФ, проте фінансувала ЗСУ з 2014 року. Цей аргумент здався Леньо недостатньо переконливим.

відео дня

"Я не бачив. Я хочу особисто дізнатися, яку бригаду вона фінансувала. Фотографії біля пофарбованого автомобіля – ще не означає, що ця людина його купила. Я не знаю Брежнєву, не знаю цих бригад і не знаю, що вона туди купила. В неї на сторінці є ця інформація? Ні. Ну і все, до побачення. Значить, ти соромишся, Віро Брежнєва, своєї допомоги ЗСУ. Це ще гірше. Краще не допомагай. Сиди в Росії і співай пісеньки", - роздратовано заявив артист, який вважає бурхливу діяльність Брежнєвої і їй подібних банальною спробою відкупитися.

Втім, ведуча та її гості все ж прийшли до висновку, що український слухач сам прийме рішення, кого із зірок зберегти в своїх серцях, коли закінчиться війна. У зірковій тусовці таке рішення для себе вже прийняли багато артистів.

читайте такожБореться з важкою хворобою: стало відомо, де переховується від війни підкорювач українок Олег Винник

Раньше Наталія Мосейчук розповіла, за яких умов готова стати наступним президентом України після Володимира Олександровича Зеленського.

Також стало відомо що 58-річна співачка Лоліта Мілявська, яка народилася в Мукачевому, але підтримує вбивства мирних українців, зізналася в любові Росії і називає країну-агресора своєю батьківщиною.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти