StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ішли під ручку: Тім Бертон і Моніка Белуччі вийшли на публіку як пара

20 жовтня 2023, 13:25
1177
Моніка Белуччі та Тім Бертон більше не приховують своїх стосунків. На Римському кінофестивалі вони з'явилися, тримаючись за руки.
Тім Бертон, Моніка Беллуччі
Тім Бертон та Моніка Беллуччі явно насолоджуються відносинами / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Легендарна італійська актриса та модель Моніка Белуччі та відомий голлівудський режисер Тім Бертон вперше вийшли на публічні заходи червоною доріжкою як пара. Про це повідомляє британський портал Sky .

Закохані відвідали прем'єру фільму "Диявол, хто ти?" (новій частині популярної італійської детективної франшизи) на 18-му Римському кінофестивалі. У цьому кіно Белуччі зіграла роль Альтеї ді Валлемберг.

Пара трималася за руки і виглядала щасливою.

Бертон та Белуччі таємно зустрічалися кілька місяців. Але. нарешті, актриса підтвердила їхні стосунки в інтерв'ю Elle France у червні 2023 року.

"Що я можу сказати. Насамперед, я рада, що зустріла цю людину. Це одна з тих зустрічей, які рідко трапляються в житті. Я знаю цю людину, люблю її, і тепер я збираюся зустрітися з режисером, починається ще одна пригода. Я люблю Тіма, і я дуже поважаю Тіма Бертона", - сказала вона.

За словами Моніки, вона дуже любить творчість Бертона.

"Мені подобається цей світ мрій, де монстри добрі, ніби ми можемо перетворити наші темні аспекти на щось світле, прощаюче. У фільмах Тіма Бертона про це багато говориться", - сказала вона.

Нагадаємо, раніше відомий український актор, режисер кримськотатарського походження (зараз службовець у лавах ЗСУ) Ахтем Сеітаблаєв показав громадськості свою нову обраницю на світському заході.

Також першими кадрами з новонародженим сином поділився хореорграф Макс Чмерковський - після викиднів та невдалих спроб ЕКО танцюрист у захваті від того, що дружина змогла подарувати йому ще одну дитину.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти