StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Андрій Шевченко з гордістю показав сина, який грає за збірну України з футболу

22 липня 2024, 10:27
902
17-річний Крістіан Шевченко відстоює честь нашої країни на футбольному полі.
Андрій Шевченко із сином
Андрій Шевченко з сином - Андрій і Крістіан Шевченко зустрілися на полі / колаж: Главред, фото: instagram.com/andriyshevchenko

Крістіан Шевченко, другий син легендарного українського футболіста і громадського діяча Андрія Шевченка, народився і виріс у Лондоні. Однак у березні 17-річний хлопець прийняв українське громадянство.

Це дало змогу Крістіану, який пішов стопами батька і займається футболом, вступити до юнацької збірної України (U-19). На поле він виходить під сьомим номером - як колись Шевченко старший.

Нещодавно Андрій Шевченко, як президент Української асоціації футболу, відвідав тренування сина. Емоційний момент потрапив на фото, які з'явилися в блозі діяча в Instagram.

відео дня

"Був радий побачитися з тобою, синку. Так тримати!" - підписав кадри із сином Шевченко. Чоловіки позували на полі: Крістіан у формі української збірної, Андрій - у джинсах, сорочці, піджаку та вітровці.

Андрій Шевченко із сином
Андрій Шевченко з сином - Андрій і Крістіан Шевченки зустрілися на полі / колаж: Главред, фото: instagram.com/andriyshevchenko

Хто такий Крістіан Шевченко

Крістіан Шевченко - другий із чотирьох синів Андрія Шевченка та американської моделі Крістен Пазік. У подружжя також є 20-річний Джордан, 12-річний Олександр і Райдер-Габріель, якому 10 років.

Крістіан Шевченко народився в Лондоні 2006 року. Свою футбольну кар'єру він почав в академії "Челсі". Влітку 2023 року підписав контракт з англійським "Вотфордом", де зараз виступає за команду U-18 на позиції центрального нападника.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український боксер В'ячеслав Узєлков поскаржився на колишню дружину через свою літню маму - пара у розлученні вже три роки, але спортсмен все ще звинувачує у своїх нещастях Боржемську.

Також Наталія Татарінцева, дружина Євгена Кота, заговорила про складнощі пологів. Вона розповіла, чому їй знадобився екстрений кесарів розтин після 14 годин переймів.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти