StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

З Днем Незалежності, Україно: як українські зірки привітали свою країну

24 серпня 2022, 12:09оновлено 24 серпня 2022, 13:20
Софія Ротару, Тіна Кароль, Потап, Маша Єфросиніна та інші привітали Україну з Днем Незалежності і описали свої почуття.
З Днем Незалежності, Україно: як українські зірки привітали свою країну
Катя Осадча привітала Юрія Горбунова і Україну. Instagram

31-й День Незалежності України дається їй нелегко. У той час, як українці повинні у вишиванках гуляти мирними вулицями, насолоджуватися концертами і вітати один одного, вони читають пабліки, які показують карту повітряної тривоги і червоними кнопками сигналізують про зліт бомбардувальників з боку Росії та Білорусі.

У той час, як ми повинні відпочивати на природі і готувати до школи дітей, ми перевіряємо карти з бомбосховищами і тримаємо напоготові тривожний чемоданчик. А також схоплюємося від гуркоту грому, вважаючи, що нас знову бомбить Росія.

Сьогодні для кожного українця особливий день. Тепер кожен громадянин розуміє, яким болем дається нам незалежність і яку ціну сьогодні доводиться за неї платити.

відео дня

Українські зірки також не залишилися осторонь свята і привітали Україну з 31-ю річницею Незалежності.

З днем Незалежності привітала Софія Ротару. Співачка, яка багато років працювала в Росії, все ж показує свою позицію щодо України.

З Днем Незалежності, Україно: як українські зірки привітали свою країну

Привітала з річницею Незалежності країну і українська співачка Тіна Кароль. На своїй сторінці в Instagram співачка поділилася архівним відео 1991, коли Україна здобула свою незалежність.

З Днем Незалежності, Україно: як українські зірки привітали свою країну

Український співак і продюсер Потап, який, втім, залишився в Іспанії, привітав Україну, опублікувавши Акт про проголошення незалежності.

Маша Єфросиніна, українська телеведуча також не залишилася осторонь від багатозначної дати. Вона опублікувала Великий пост, А якому поділилася своїми емоціями.

"31 рік тому я вчилася в Керченській школі і єдине, про що думала, яке життя у мене попереду? Я мріяла вступити до столичного університету, мріяла досягти успіху в роботі, мріяла про щасливу сім'ю і великий обідній стіл, щоб за ним завжди було багато гостей. І все це вийшло", - каже Єфросиніна.

За її словами, "в рідній Україні" вона: здобула освіту, зустріла любов свого життя, народилися наші Нануся і Саша, зрозуміла своє професійне і життєве призначення, "живуть найрідніші моєму серцю люди".

"Спасибі тобі, моя Україно, що ти так навчила мене бути сильною, непохитною і вільною! Ти незалежна. Ти в мені назавжди", - написала вона.

Привітав свою країну і співак Alekseev, який, до слова, довгий час жив і працював у Росії.

Також Україну привітала співачка Камалія.

З Днем Незалежності, Україно: як українські зірки привітали свою країну

Катерина Осадча також привітала з Днем Незалежності Україну і свого чоловіка Юрія Горбунова, який святкує день народження разом з Україною.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський у середу, 24 серпня, привітав українців з Днем Незалежності. Він підкреслив, що ця війна для України може закінчитися тільки перемогою. І тільки в той переможний день ми, святкуючи, піднімемо руки, і аж ніяк не раніше.

Про це український президент сказав у своєму відеозверненні. Також він заявив, що наша держава не торгує своїми землями або людьми.

"Для нас Україна – це вся Україна. Всі 25 регіонів, без будь-яких поступок або компромісів. Ми не знаємо цих слів, вони були зруйновані ракетами 24 лютого", – підкреслив президент.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти