StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Росію виключили з конкурсу "Міс Світу": з'явилися деталі

1 березня 2024, 13:09оновлено 1 березня, 14:10
Представниці Росії більше не братимуть участь у міжнародних конкурсах краси.
Міс Україна, Міс Росія
Росію виключили з конкурсів краси / колаж: Главред, фото: instagram.com/sfshamie/, instagram.com/miss_russia_org/

Голова Організаційного комітету "Міс Україна" Вероніка Щипцова розповіла чудову новину для України - росіянки не братимуть участь у міжнародних конкурсах краси, в "Міс Світу 2023" в тому числі.

Рішення оголосив організаційний комітет шоу через скандальну і неприпустиму поведінку представниці терористичної Росії щодо українки на" Міс Європа 2024".

У 2022 році організатори "Міс Україна" вже намагалися домогтися рішення, щоб виключити країну-терориста Росію з міжнародних конкурсів краси, але нічого не вийшло. Тепер вже остаточно прийнято рішення, про це повідомила Вероніка Щипцова в Instagram.

відео дня

"З початком війни в Україні, два роки тому, ми звернулися з письмовим проханням і відеозверненням не допускати Росію до жодних міжнародних конкурсів краси, з якими наш комітет співпрацює. Завдяки місіс Джулії Морлі, наша Софія Шамія може відчувати себе спокійно на "Міс Світу 2023" і нести всі надважливі меседжі. Вдячні, що "Міс Україна" Софія Шамія в цьому році може крокувати по сцені "Міс Світу", не озираючись в застереженнях за свою безпеку і гордо, і голосно говорити про підтримку України на міжнародній арені", – заявила Щипцова.

Конкурс краси "Міс Світу"

Міс Світу — міжнародний огляд краси, що проводиться щорічно, найстаріший із заходів такого роду. Входить у "велику четвірку" конкурсів краси поряд із конкурсами "Міс Всесвіт", "Міс Інтернешнл" та "Міс Земля". Разом з конкурсами "Міс Всесвіт", "Міс Інтернешнл", "Міс Гранд Інтернешнл" та "Міс Супранешнл" включений сайтом "Глобальна краса" у "Великий шолом".

Додамои, Мілена Мельничук розповіла, що цькування почалося ще до того, як вона поїхала на конкурс "Міс Європа". Вона каже, що їй почали дзвонити і писати росіяни, які обзивали її нацисткою і фашисткою.

Нагадаємо, Ангеліна Усанова, яка минулого року представляла Україну на конкурсі "Міс Всесвіт", розповіла про особисту драму, яка мало не привела її до суїциду.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти