StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Розкрито секрет роману Наомі Кемпбелл із 37-річним мільйонером з ОАЕ

8 квітня 2024, 01:30
Мохаммед Аль-Туркі знає Чорну пантеру досить добре, щоб стати для неї близькою людиною.
Наомі Кемпбелл, Мохаммед Аль-Туркі
Наомі Кемпбелл і Мохаммед Аль-Туркі - подробиці стосунків / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, instagram.com/moalturki

Легендарній супермоделі Наомі Кемпбелл достатньо лише з'явитися на світському заході, щоб усі таблоїди кілька місяців до найдрібніших деталей розбирали її вихід. Наприклад, наприкінці лютого 53-річна Чорна пантера з'явилася на церемонію нагородження премії BAFTA в компанії одного з найзавидніших холостяків світу - 37-річного кінопродюсера-мультимільйонера з Саудівської Аравії Мохаммеда Аль-Туркі ("Арбітраж", "За будь-яку ціну", "Невинність", "99 будинків").

Парі, яка, до речі, знайома з 2014 року, у ЗМІ одразу ж приписали не просто роман, а таємні заручини - вони абсолютно не приховують своєї ніжної прихильності одне до одного на топових вечірках і церемоніях.

Однак інсайдери в інтерв'ю для the Daily Mail повідомили, що у стосунках Аль-Туркі та Кемпбелл не все так просто: мільйонер справді закоханий, а от серце моделі абсолютно вільне. Щоправда й Аль-Туркі має романтичні почуття не до Наомі.

відео дня

"Це не роман. Усі їхні друзі знають, що продюсер закоханий в іншу модель і має намір побудувати стосунки з нею. Наомі зараз не у стосунках і зосереджена на своїх дітях і власному благополуччі", - розповіло джерело.

Також подейкують, що між мільйонером і моделлю не тільки близька дружба, а й ділові стосунки: вона його компаньйонка для світських тусовок. За кожен такий вихід Кемпбелл нібито отримує по мільйону доларів.

Хто така Наомі Кемпбелл?

Наомі Кемпбелл - британська супермодель афроямайського та китайсько-ямайського походження. Одна з "великої шістки" супермоделей. У фешн-індустрії має прізвисько Чорна пантера. Почала кар'єру в 15 років і зберігає свою затребуваність в професії навіть майже 40 років по тому. Мала численні проблеми з законом і страждала від алкогольної та наркотичної залежності. Особисте життя приховує, мама двох дітей (2021 і 2023 р.н.), народжених сурогатною матір'ю.

Голлівуд - останні новини:

Раніше красуня-дружина Раяна Гослінга, колись популярна акторка Єва Мендес, зізналася, чому покинула кар'єру в кіно. Зараз вона домогосподарка, яка виховує двох дітей.

Також стало відомо, що Арнольд Шварценеггер переніс важку операцію. 76-річний Термінатор довгі роки страждав через вроджену ваду серця, яка також була і в його матері.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти