StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Працюю над прийняттям свого стану: тяжкохвора актриса Тишкевич розповіла про здоров'я

23 серпня 2023, 23:48
32380
Катерина Тишкевич поділилася новинами про своє здоров'я.
Актриса Тишкевич розповіла про здоров'я
Актриса Тишкевич розповіла про здоров'я / Колаж Главред, фото Instagram / kateryna_tyschkevich

Українська актриса Катерина Тишкевич, відома завдяки головним ролям у серіалах "Безсмертник" і "Ніщо не трапляється двічі", поділилася новинами про своє здоров'я.

Пост з'явився на сторінці актриси, яка страждає від виснажливих головних болів, кілька днів тому. Тишкевич навіть виклала кілька фотографій в Instagram, на яких вона посміхається і виглядає задоволеною.

Актриса також поділилася новинами про своє життя, що стало трохи несподіваним сюрпризом, адже артистка зникла з радарів шанувальників на кілька місяців.

відео дня

"Дякую Богові, що створив природу цієї планети настільки неймовірно різноманітною і вражаючою. І дякую собі, що хоч я все ще не до кінця вибралася зі своєї хвороби, все ж знайшла сили надіти плаття і посмішку на себе і вибратися в цю подорож в гори. Продовжую щоденну роботу над прийняттям свого стану і вмінням все одно любити це життя, тому що воно дійсно безцінне", - поділилася Катерина, яка мабуть так і не отримала довгоочікуваного полегшення свого стану.

На фото - актриса Тишкевич і її рідкісна вилазка на природу:

Раніше Катерина Тишкевич розповіла про загадкову недугу, яка виснажує її болісними головними болями протягом восьми років - ні ліки, ні терапія не дозволяли полегшити її страждання.

Все ускладнювалося тим, що Тишкевич не могли поставити діагноз. Поки вона чекала консультації у фахівців, її посадили на вкрай токсичний препарат, який трохи купірував симптоми.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти