Путіністи Волочкова і Джигурда зчепилися на публіці - що сталося

16 липня 2024, 08:25
2481
Волочкова і Джигурда вирішили публічно з'ясувати стосунки і влаштували справжню перепалку.
Анастасія Волочкова, Нікіта Джигурда
Волочкова і Джигурда публічно висловилися один про одного / колаж: Главред, фото: instagram.com/volochkova_art

Російська балерина Анастасія Волочкова і російський актор Микита Джигурда, які підтримують терористичне вторгнення РФ в Україну, ще нещодавно були найкращими друзями. Але після того, як у мережу "злили" відео, де путіністи займалися дивними речами, вони посварилися в пух і прах.

Як повідомляють росЗМІ, Волочкову вже давно підозрювали у зловживанні алкоголем, зараз же це підтвердив і Джигурда.

відео дня

Також актор заявив, що намагався врятувати колишню подругу від залежності. При цьому сам співак зізнався, що частенько наливав балерині вина після вистав, адже "це святе".

Волочкова не змогла промовчати і блискавично публічно відповіла кривднику.

"З Джигурдою це завжди підстава, це завжди злив якоїсь особистої інформації, це завжди стрес, від якого потім відмиваєшся місяцями. Тому хочу сказати Микиті: "Бувай, невдаха!", - зазначила путіністка.

Хто така Анастасія Волочкова?

Анастасія Волочкова - російська артистка балету, танцівниця, громадський діяч.
Заслужена артистка РФ (2002), народна артистка Карачаєво-Черкесії (2006) і Північної Осетії-Аланії (2007). Лауреатка Міжнародного конкурсу імені Сержа Лифаря, володарка призу "Benois de la Danse" (2002).
Після анексії Криму, в інтерв'ю українському телеканалу 1+1 у квітні 2014 року в Києві зазначила, що для неї Крим завжди буде частиною України і "мені соромно за Росію". Зараз проживає в терористичній РФ і підтримує режим Кремля.

Анастасія Волочкова - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно злили ролик, де Анастасія Волочкова і Микита Джигурда спершу танцюють, сильно похитуючись, потім Джигурда стягує з балерини штани і цілує її в низ живота. Вона тим часом хихикає. Після цього нетверезі друзі знову танцюють і обіймаються.

А також балерина Анастасія Волочкова сказала, що п'є тільки тоді, коли почувається добре. І якби вона багато пила, то не змогла б репетирувати свої виступи.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти