StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Путініст Микита Джигурда воюватиме проти українців на Донбасі - ЗМІ

31 травня 2024, 13:50
1588
Путініст Микита Джигурда воюватиме проти українців на боці країни-окупанта РФ.
Микита Джигурда
Микита Джигурда збирається воювати на Донбасі / колаж: Главред, фото: t.me/dzhigurda27

Російський актор Микита Джигурда, який родом із Києва, але живе в Росії і підтримує страшне вторгнення в Україну, прийняв рішення воювати в лавах армії окупантів.

Як повідомляють росЗМІ, після безлічі поїздок на тимчасово окупований Донбас, путініст виявив бажання приєднатися до одного з підрозділів країни-терористки, щоб здійснювати геноцид українців.

відео дня

"Так, Джигурда збирається заходити в цей підрозділ і вже запросив клопотання, яке є підставою, щоб громадянина розглянули на вакантну військову посаду в конкретному підрозділі", - заявили росЗМІ.

Сам любитель Путіна поки що ніяк не прокоментував ситуації, відомо лише те, що Джигурда нещодавно приїжджав до окупантів на Донбас у той підрозділ, де зараз збирається воювати.

Путініст Микита Джигурда хоче вбивати невинних українців
Путініст Микита Джигурда хоче вбивати невинних українців / фото: скрін t.me/rian_ru

Хто такий Микита Джигурда?

Микита Борисович Джигурда - радянський, український і російський актор театру і кіно, кінорежисер, сценарист, виконавець пісень. Народний артист Чеченської Республіки, заслужений артист Кабардино-Балкарської АРСР.
У 2022 році Джигурда підтримав вторгнення Росії в Україну. Національне агентство із запобігання корупції України виступило з ініціативою щодо запровадження проти Джигурди міжнародних санкцій за підтримку вторгнення в Україну і виправдання дій Росії.

Микита Джигурда - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно злили ролик, де Анастасія Волочкова і Микита Джигурда спершу танцюють, сильно похитуючись, потім Джигурда стягує з балерини штани і цілує її в низ живота. Вона тим часом хихикає. Після цього нетверезі друзі знову танцюють і обіймаються.

А також раніше Микита Джигурда приїхав на тимчасово окупований Донбас і хизувався у військовій формі. Фото того, як він позує серед поля в оточенні російських окупантів поділилася його дружина Марина Анісіна.

Читайте більше про Джигурду:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти