StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Путініст-зірка "Сватів" різнився і розмріявся про повернення серіалу

25 липня 2023, 15:56
Зірка серіалу "Свати", який зіграв Івана Будька російський актор Федір Добронравов, несподівано заговорив про відродження проекту.
Добронравов
Актор-путініст Добронравов все мріє про відродження "Сватів" / колаж Главред, скріншоти з відео, кіно-Театр

Зірка комедійного серіалу "Свати", російський актор і досвідчений путініст Федір Добронравов, несподівано заговорив про повернення свого улюбленого проєкту. Такий коментар він дав російському пропагандистському ЗМІ.

Добронравов активно підтримував російську військову агресію проти України та поширював тези пропаганди. Але при цьому все одно мріє повернутися до зйомок з українськими акторами.

Мало того, Добронравов заявив, що не просто хоче знову зніматися в ролі сільського тріпача Івана Будька, а молиться про це.

відео дня

"Немає поки. Ми молимося, хочемо.Але як Господь направить, так і буде", – сказав він без тіні сумніву.

Нагадаємо, раніше зірка українського серіалу "Свати" Олеся Железняк, нещодавно в інтерв'ю заявила, що президент України "хоче вбити її дітей". Таку заяву вона зробила пропагандисту Борису Корчевникову.

Так, за словами путіністки, вона не розуміє, що сталося з Зеленським і чому ж він так змінився. "Я навіть не знаю, яка метаморфоза повинна статися з людиною, правда, не знаю... Значить, це було. Навіть іноді подумки питаю: "Володя, Невже ти так ненавидів мене до такої міри ,що хочеш вбити моїх дітей?!"- запитує Железняк у президента України, замість того, щоб звернутися до оскаженілого Путіна і запитати його, чому він вбиває українських дітей.

Пізніше ще одна актриса-путіністка Тетяна Кравченко спробувала попіаритися на серіалі "Свати" за допомогою критики своєї екранної онучки - української актриси Анни Кошмал. І влаштувала низькопробний і непристойний скандал в ефірі пропагандистського ТБ.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти