StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

По-багатому: внучка Ротару в шубі і золотій майці на голе тіло ходила по Нью-Йорку

8 грудня 2023, 20:57
Внучка співачки Софії Ротару, Соня Євдокименко, показала чергову прогулянку по Нью-Йорку. Дівчина покрасувалася в шубі, майці і штанях.

Ротару, внучка Ротару
Соня Євдокименко, внучка Софії Ротару, насолоджується життям у Нью-Йорку / колаж Главред, фото УНІАН

У легенди української співачки Софії Ротару є не тільки старший онук-втікач Анатолій Євдокименко, але і молодша, 22-річна внучка Соня Євдокименко. Дівчина вже кілька років живе в найбільшому світовому мегаполісі Нью-Йорку і намагається досягти успіху в модельному бізнесі. Зараз ось вона поділилася своєю прогулянкою по місту у стилі "дорого-багато" з фоловерами.

Євдокименко гордо йшла в шубі по зимовому мегаполісу. Під шубу вона одягла молочні штани, і золоту майку з великим декольте. І, природно, ніякий мороз не завадив їй не надіти під майку ліфчик.

відео дня

"Чарівний ранок", - написала Євдокименко під відео.

4567

Нагадаємо, раніше онук-втікач Софії Ротару Анатолій Євдокименко висловився про війну і гідність, а також поділився своїми планами на майбутнє. Спадкоємець планує побудувати музичну кар'єру в Європі.

Також Бред Пітт підтвердив роман з жінкою молодшою за нього на 30 років. Стосунки між голлівудською зіркою та фітнес-тренером Інес де Рамон зав'язалися ще влітку 2022 року.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти