StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Відключили електроенергію за несплату: Злата Огнєвіч розповіла про свої борги

24 квітня 2024, 18:18оновлено 25 квітня, 08:28
417
Злата Огнєвіч розповіла, що артисти теж бувають у боргах і без грошей, а під час карантину їй відключили електроенергію через несплату.
Злата Огневич
Злата Огнєвіч розповіла, які в неї були фінансові проблеми / колаж: Главред, фото: instagram.com/zlata.ognevich

Українській співачці Златі Огнєвіч через комунальний борг у розмірі 60 тис. грн під час карантину відключили електроенергію.

Під час інтерв'ю для Слави Дьоміна Огнєвіч поділилася, що не друкує гроші й у неї були фінансові проблеми.

Через скасування концертів під час карантину в неї накопичився борг у розмірі $17 тис., який вона мала заплатити за оренду концертних майданчиків, хоча виступи не відбулися.

"Я тоді щось продала з прикрас. Думаю: "Я, чим зможу, закрию це питання, потім відпрацюю, все буде добре". Мені з мого ЖЕКу телефонують і кажуть: "Заплатіть, будь ласка, за квартиру". І завжди це відбувається в той період, коли ти на нулі. Я кажу: "Я заплачу, почекайте трохи". Люди, напевно, думають, що артисти в Україні дуже забезпечені. І вона каже: "Не заплатите - ми відключимо". Приходжу додому, а в мене калюжа під холодильником. Це мені відключили світло, у мене розтанули всі ягоди заморожені. І поки я не заплатила, мені не вмикали світло. І борг був не супервеликий. Десь, може, 60 тис. грн. Я бачила платіжки інших мешканців нашого будинку - там було і 250 тис. боргу", - поділилася Злата.

Також Огнєвіч розповіла про розмову з представниками комунальних служб.

"Я їм написала потім. Кажу: "Ви на мене, будь ласка, не тисніть. Ви так зі мною спілкуєтеся, як із якимось ширвжитком. Я вам сказала, що я вам заплачу! Яке право ви маєте відключати електроенергію і так грубо поводитися?" - передала свою розмову артистка. - Де людське ставлення? Карантин - це форс-мажорні обставини, як і війна. Зараз нікому не мають права за борги відключати ні світло, ні воду. Карантин - це точно так само. Нічого не працює. Я маю їх надрукувати - ці гроші?"

Дивіться відео інтерв'ю Злати Огнєвіч:

Хто така Злата Огнєвіч?

Злата Огнєвіч - українська співачка і політик, заслужена артистка АР Крим. Представниця України на 58-му пісенному конкурсі "Євробачення", на якому посіла 3 місце. Народний депутат України VIII скликання від Радикальної партії Олега Ляшка.

Злата Огнєвіч - останні новини по темі

Зазначимо, Злата Огнєвіч опублікувала фото в яскравій червоній сукні, де похвалилася стрункою і підтягнутою фігурою. Таким чином вона відреагувала на нещодавні чутки про те, що вона вагітна.

А також Злата Огнєвіч опублікувала відео, на якому видно чоловіка за кермом автомобіля. Як вона повідомила, це той самий переслідувач, на якого вона скаржилася раніше.

Читайте більше про Огнєвіч:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти