StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Оскара Насті": Каменських отримала на горіхи в Мережі за ридання на зустрічі з бійцями

7 липня 2023, 11:40
17087
Каменських отримав подарунки від українських захисників і не змогла стримати сліз. Українці не повірили в щирість виконавиці.
Каменських
Настя Каменських втрапила в халепу / колаж Главред, фото УНІАН і скріншот з відео

Відома попспівачка Настя Каменських нещодавно приїжджала в місто Кременчук, де відвідала госпіталь, в якому проходять реабілітацію після поранень бійці ЗСУ. Дівчина активно спілкувалося з воїнами, а ті вирішили на пам'ять подарувати їй кілька своїх шевронів. Каменських розплакалася прямо на камеру і пізніше опублікувала цей жалісливий момент на своїй сторінці в Instagram.

"Під час нашого спілкування військові почали знімати шеврони і передавати їх мені. Це був справді особливий момент. Кожен шеврон на моєму одязі став нагадуванням про те, що немає нічого важливішого за нашу єдність і підтримку один одного. Тепер це мій оберіг, який дарує сили і мотивує продовжувати свою справу", – написала Каменських.

Каменських, шеврони
Бійці ЗСУ подарували Каменських шеврони / Instagram

Але у відповідь багато фоловерів не повірили в щирість співачки, пригадавши її недавнє інтерв'ю Маші Єфросиніній і підкресливши ‒ мовляв, останнім часом в будь-якій ситуації Каменських починає плакати.

відео дня
'Оскара Насті': Каменських отримала на горіхи в Мережі за ридання на зустрічі з бійцями

Нагадаємо, раніше український блогер Богдан Беспалов стверджував, що Настя Каменських і Потап розлучаються - нібито через невірність чоловіка.

"Зливаємо ексклюзив, якого ніде немає. Ми перші. Потап і Настя почали процес розлучення, але поки це приховують", – повідомив Беспалов.

Каменських на тлі скандалу заявила, що втратила голос і проходить лікування.

Беспалов посилався на якісь анонімні джерела, а також на якихось "котиків", які володіють інформацією. Блогер також звертає увагу на те, що після того, як Каменських поскаржилася на втрату голосу і скасувала свій концерт, вона буквально відразу ж співала наживо на одному з корпоративів.

Сам Потап чутки про розлучення з Каменських спростував категорично.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти