StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ольга Сумська заговорила про конфлікт, через який не розмовляє з сестрою

22 серпня 2024, 17:43
1288
Наталія Сумська та Ольга Сумська мають багаторічну ворожнечу.
Ольга Сумська, Наталія Сумська
Ольга Сумська висловилася про сварку з Наталією Сумською / колаж: Главред, фото: instagram.com/olgasumska, instagram.com/sumskanataliia

В українському акторському клані Сумських багато років тому стався розкол: сестри-акторки Ольга і Наталія припинили спілкування, і намагаються конфлікт не коментувати. Однак нещодавно, вперше за тривалий час, мовчання порушила Ольга Сумська.

У своєму інтерв'ю для "ЖВЛ Представляє" вона підтвердила, що її сестра не хоче з нею контактувати. При цьому сама артистка стверджує, що вже давно готова закопати сокиру війни, якщо їй зроблять крок назустріч.

"Я мрію про це! Телефон завжди на зв'язку. Де ці телефонні дзвінки, де повідомлення? Я відкрита до спілкування і завжди була. Я не знаю, чому так склалося, вірніше, я знаю, але не буду озвучувати, на відміну від родичів. Я не буду виправдовуватися", - каже знаменитість.

Крім того, вона розповіла про свою нещодавню зустріч із Наталіею Сумською, яка виявилася для акторки образливим відкриттям. "Нещодавно було нагородження Шевченківських лауреатів. У театрі Франка повна зала людей. Усі вже сидять, у мене запрошення. Я заходжу до зали, сидить Наталія В'ячеславівна, Римма Зюбіна. Я їм: "Добрий день!". Всі вітаються, сестра не повертає голову, і це всі бачать. Можна хоча б кивнути чи що. Як можна це сприймати? Це боляче! Я готова спілкуватися, я люблю її, як і раніше. Це та людина, яка привела мене в цю професію. Це моя друга мама", - поділилася Ольга Сумська.

Дивіться відео інтерв'ю Ольги Сумської для "ЖВЛ Представляє":

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська ведуча Людмила Барбір відповіла на плітки про роман із колегою по "Сніданку з 1+1" Русланом Сенічкіним, з яким вона працює в тандемі вже 11 років.

Також посол України у Великій Британії і колишній головком ЗСУ Валерій Залужний похизувався свіжим знімком із дружиною Оленою в стильних ділових костюмах.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти