StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Окупантка Симоньян розповіла, як стелиться перед свекрухою

27 лютого 2024, 10:57
Маргарита Симоньян ретельно приховує зовнішність своїх дітей, побоюючись за їх безпеку.
Симоньян поділилася подробицями сімейного життя
Симоньян поділилася подробицями сімейного життя / Колаж Главред, фото ZERKALO.AZ

Головна пропагандистка і хамка російського брехливого телебачення Маргарита Самоньян, яка в перервах між своїми пропагандистськими виттям, поливає екскрементами інших людей, розповіла про своє сімейне життя, зокрема про стосунки зі своєю свекрухою.

За словами Симоньян, яка ненавидить українців, вони живуть "циганським табором".

"Ми живемо разом з обома нашими мамами, з моєю сестрою, її чоловіком, її дітьми, нашими дітьми, з двоюрідною тіткою, яка залишилася одна, і ще купою народу. У нас немає помічників. У нас просто величезна сім'я, і ми безмірно щасливі", - заявила пропагандистка, яку цитує Стархіт.

відео дня

За словами 43-річної Симоньян, у неї в будинку є ряд традиційних правил. "Припустимо, я не можу не послухатися свекруху. Якщо їй щось не подобається, я цього більше не роблю. Вона скаже: "Це плаття не носи". Я не ношу. Виходжу вранці, вона каже: "Марго, ти підеш в цьому в ефір? Ні!". Добре, йду, переодягаюся. Які проблеми?"- розповіла грубіянка.

Нагадаємо, раніше Симоньян вирішила прокоментувати зовнішність міс Нікарагуа, яка і завоювала головну корону. Однак, вона, не змогла обійти стороною і Україну. "Ось ця красуня в жахливо нерівній боротьбі дивом обійшла українку та інших учасниць. Можливо, це останній раз в житті, коли іскорка розуму перемогла, незважаючи на те, що українська дівчина вийшла з якимось немовлям, який, за загальним визнанням, схожий на голову свині", - видала Симоньян.

Нагадаємо, раніше Гордон опублікував відео, як Симоньян танцює якийсь танець під східні мотиви. При цьому видно, що вся дія відбувається в ресторані. Тим часом, сама Симоньян виглядає, як ніби забігла на банкет з пробіжки.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти