StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Звинувачений у вбивстві і рятує Аллу від інфаркту: Максим Галкін висміяв росЗМІ за безглузді чутки

19 квітня 2022, 22:24
551
Гуморист підколов шановні видавництва за те, що ті скочуються в "жовтуху", і підказав, як правильно вони можуть підтертися їх "цінною" думкою.
Звинувачений у вбивстві і рятує Аллу від інфаркту: Максим Галкін висміяв росЗМІ за безглузді чутки
Максим Галкін висміяв росЗМІ за безглузді чутки про його сім'ю / instagram.com/maxgalkinru

Російський актор і комік Максим Галкін, який одним з перших засудив рф за повномасштабне військове вторгнення в Україну, переїхав з родиною до Ізраїлю, і, схоже, повертатися не планує.

Зоряна пара, яка раніше в росії була однією з наймогутніших, зараз піддається гонінням. Про Галкіна і Пугачову в ЗМІ поширюють бридкі чутки - мовляв жити їм в Ізраїлі погано, про що сам комік скаржиться на кожному розі, до того ж він причетний до загадкового вбивства одного зі своїх знайомих, Примадонна злягла з інфарктом, а їх дітей не приймають.

Сьогодні артист виступив з відеозверненням до тих, хто поширює ці чутки. Займаються цим шановні видання, яких гуморист дорікнув у сліпому і бездумному потуранні російській владі.

відео дня

"Не можу не прокоментувати, тому що той рівень замовленої брехні про мене досяг якогось апофеозу. ... Я розумію, що у вас команда - мене очорнити, змішати з брудом, показати, наскільки мені тут погано. Візьміть ось цей папірець, на якій ви це все написали, розімніть його добре, і підітріться. Мені добре.

Я розумію, що влада не дає вам писати про те, про що варто було б писати. Вам залишається тільки писати жовту, непотрібну єресь про артистів. Відчепіться від мене. Ви як сліпі коні ходите по арені по колу і місите під ногами одне і те ж [неценз]. Вгамуйтеся!" - заявив Галкін.

читайте також"Вони мстять світу": Олена Зеленська пояснила, як російські окупанти перетворюються на маніяків

Відзначимо, шоумен Максим Галкін одним з перших серед російських знаменитостей прокоментував війну в Україні.

Через підтримку нашої країни гуморист потрапив до списку заборонених артистів в Росії, його концерти скасовують і хочуть позбавити нагород і звань. Також з Галкіним стали розривати рекламні контракти, розповів Андрій Данилко.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти