StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ніколь Кідман розкрила секрет успішного шлюбу з Кітом Урбаном

17 липня 2023, 15:13
1466
Володарка іменної зірки на голлівудській Алеї Слави поставила перед своїм обранцем цікаве правило.
Ніколь Кідман, Кіт Урбан
Ніколь Кідман розповіла про правило у відносинах з Кітом Урбаном / колаж: Главред, фото: instagram.com/nicolekidman

Оскароносна австрало-американська акторка Ніколь Кідман і австралійський кантрі-співак Кіт Урбан разом з 2005 року, що за мірками Голлівуду - пристойний термін для відносин. У 2013 році вони ледь не розійшлися через розбіжності робочих графіків, але подружжя зуміло побороти цю кризу.

Зараз Урбан і Кідман щасливі, як ніколи, і не соромляться проявляти свої почуття на публіці, світських заходах, в соціальних мережах. У подкасті Something To Talk About 56-річна акторка зізналася, що в її сімейному житті з музикантом є негласне правило, яке дозволяє йому залишатися міцним.

Це не чарівна формула, і не таємниця світового масштабу. Урбан і Кідман просто... розмовляють. Вони не пишуть повідомлень один одному, а те, що хочуть обговорити, промовляють вголос. Акторка вірить, що це правило дійсно працює.

відео дня

"Ми ніколи не пишемо один одному, ти в це повіриш? Ми так і почали - я подумала: "Якщо хочеш зв'язатися зі мною, подзвони мені". Якщо ти дійсно хочеш зловити мене, ти повинен мені подзвонити", - розповідає зірка.

Кідман також зазначила, що Урбан на початку їхніх стосунків робив боязкі спроби зламати це правило, але повідомлення Ніколь ігнорувала.

Раніше українська співачка Надя Дорофєєва відповіла на хейт через весілля з Мішею Кацуріним - пару часто критикують через непросту ситуацію в розлученні, в яку потрапили і молодята, і їхні колишні партнери.

Також українська співачка, модель, волонтерка і зірка Playboy Даша Астаф'єва розкрила нові подробиці про загадкового коханця, про роман з яким вона проговорилася ще минулої весни.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти