StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ніколи не боялися їхати в Україну: Ніно Катамадзе планує переїхати

10 травня 2023, 12:07
276
Ніно Катамадзе повідомила, що з радістю поїде жити в Україну, незважаючи на війну.
Ніно Катамадзе планує переїзд в Україну
Ніно Катамадзе планує переїзд в Україну / Instagram / nino_katamadze_official/

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка була членом журі в одному з українських талант-шоу, повідомила цікаву новину.

Зокрема, як розповіла вона у програмі ЖВЛ, співачка хоче пожити в Києві і її навіть не лякає війна, яку веде терорист-Путін проти мирного населення України.

За словами Катамадзе, її сім'я дійсно серйозно думає про те, щоб пожити в Україні. "Ми плануємо переїзд ось прям зараз, під час війни", – каже Катамадзе, яка підтримує Україну.

"Не було такого, щоб я або мої чудові музиканти боялися їхати в Україну. Коли я сказала своїй групі, що ми їдемо до Києва з концертом, вони сказали, що ми готові грати там, де неможливо. Тому я в Україну не їду, я в прямому сенсі лечу і біжу. Ми дали концерт в метро, і я можу з упевненістю сказати, що це був найбільш незабутній концерт в моєму житті", - ділиться вона.

Вона також каже, що вони спеціально створили таке звучання з квартетом, щоб можна було висловити через музику підтримку українцям.

На відео-інтерв'ю Ніно Катамадзе ЖВЛ:

"Були такі моменти, коли поїзд метро сповільнювали, щоб він не заважав співу. Досі пам'ятаю очі гостей концерту, це неможливо забути, їхні сльози і вся історія – це щось неймовірне", - поділилася співачка.

Нагадаємо, раніше Ніно Катамадзе розповіла, чи поїде вона виступати в окупований росіянами Крим. "Чи приїду я? Я не була в Криму після 2014 року і після звільнення я буду там, із задоволенням", - говорить Ніно Катамадзе.

Раніше також український артист Андрій Данилко, відомий за образом Вєрки Сердючки, назвав імена зірок шоу-бізнесу, які звернулися до нього після вторгнення Росії в Україну. Однією з них була Ніно Катамадзе.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти