StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Нікітюк зворушила мережу до сліз історією про біженців з Маріуполя

3 серпня 2022, 10:22
Українська телеведуча Леся Нікітюк під час війни у власному будинку в рідному Хмельницькому організувала штаб для біженців - в тому числі і для маріупольських.
Никитюк, біженці
Нікітюк зворушила мережу до сліз історією про біженців з Маріуполя / УНІАН і https://ua.depositphotos.com/

Популярна телеведуча і шоувумен Леся Нікітюк вразила мережу розповіддю про те, як вона прихистила у власному будинку велику сім'ю біженців з Маріуполя. Про це зірка розповіла в ефірі "Нового каналу".

"Приїжджала сім'я з Маріуполя, вони рухалися за кордон. Там діти, пси, коти. Так вони мені тикали гроші. Говорили: "Ми не знали, куди їдемо, але нам так пощастило з вами, Ви так тут всім займаєтеся, хочемо вам залишити гроші". І давали мені 50 тисяч гривень. Кажу їм: "Ви що, з глузду з'їхали? Навіть якби там було 20 гривень, я не взяла б". У цій історії немає нічого жахливого, вона не про обстріли і поранення, вона про людяність, про душу", – поділилася ведуча.

Нагадаємо, раніше Леся Нікітюк окремо відзначила той факт, що бренд Dolce & Gabbana продовжує співпрацю з росіянами ‒ представниками країни-агресора.

Телеведуча показала скандального відомого російського поп-співака Філіпа Кіркорова, одягненого з ніг до голови в речі виробництва Dolce & Gabbana. Вона запропонувала українцям нагадати бренду, з ким саме він продовжує співпрацю.

Український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук до того розповідав про своє тісне спілкування з Кіркоровим. Більш того, одного разу вони зустрілися за кордоном і провели дружню вечерю.

"Мені б хотілося думати, що він побачив у мені чоловіка, з яким хотів би провести вечір. Мені це гріє душу. Але я не такої орієнтації. Я люблю жінок", - сказав Остапчук.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти