StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Невже одружився: Клопотенко заінтригував фанатів фото біля РАГСу

17 жовтня 2023, 13:02
718
Кулінар Євген Клопотенко подражнив фанатів своїми фото біля центрального Рагсу в Києві - причому поруч з дівчиною в наряді нареченої.
Клопотенко одружився
Клопотенко виклав фото біля РАГСу разом з дівчиною в наряді нареченої / колаж Главред, фото УНІАН і скріншот з відео

Відомий український кулінар, ресторатор і громадський діяч Євген Клопотенко показав фанатам фото на тлі РАГСу ‒ разом з передбачуваною обраницею у вбранні нареченої.

Ресторатор позував на тлі Центрального РАГСу в Києві разом зі співачкою Вікторією Родко. Дівчина була в білій сукні з вишивкою і пальто, свій образ вона доповнила фатою і букетом квітів. А Клопотенко вибрав рожеву футболку, сірий костюм в стилі 90-х і взувся в крокси.

Родко, до речі, є солісткою колективу OY Sound System і разом з ним брала участь у Національному відборі на Євробачення-2023.

відео дня
Клопотенко одружився

Нагадаємо, раніше шеф-кухар Євген Клопотенко зізнався, що в питаннях любові він віддає перевагу нетрадиційному підходу: вірним він може бути лише однієї коханої - кулінарії.

Також популяризатор української кухні без натяків прокоментував чутки про свою орієнтацію - Клопотенко чесно зізнався, що зміг би зробити камінг-аут.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти