StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

НеАнгельський скандал: колишні учасниці групи НеАнгели зчепилися через шматок торта

16 листопада 2021, 12:28
Слава Камінська і Вікторія Смеюха полили одна одну брудом перед фанатами.
НеАнгельський скандал: колишні учасниці групи НеАнгели зчепилися через шматок торта
Група НеАнгели розпалася навесні 2021 року / instagram.com/babaslavka

Український група НеАнгели розпалася навесні 2021 року після 15 років існування. З тих пір виконавиці Слава Камінська і Вікторія Смеюха почали сольні кар'єри, і ні-ні, та зачіпають одна одну в соціальних мережах.

Розлучилися НеАнгели мирно, мотивувавши розпад тим, що співачкам в якийсь момент просто стало тісно разом. Дівчатка-то дорослі.

Очевидно, такий миловидний привід не влаштовує Вікторію Смеюху. "Чорненька з НеАнгелів" запостила ряд фотографій, на яких вона з апетитом поїдає торт із зображенням Слави Камінської.

відео дня

Фото Сміюха супроводила уїдливим підписом: "Виявляється, слава не така вже й гірка, як мені здавалося 15 років, вона – нудотно-солодка. ... Так, навіть якщо хтось поки не в силах відпустити цю історію. Навіть якщо у когось поки не настільки насичене професійне життя, щоб перестати чіплятися за минуле і виїжджати за рахунок інших".

Також співачка зробила репост сторіс в якій її сестра звинувачує Камінську в багаторічному булінгу і аб'юзі. Виходить, не так гладко і просто розпалися НеАнгели, як спочатку хотів представити їх продюсер Юрій Нікітін.

НеАнгельський скандал: колишні учасниці групи НеАнгели зчепилися через шматок торта
Віктоорія Смеюха овинила Камінську в зайвій нудотності і аб'юзі / Колаж - instagram.com/vikanablack

Слава Камінська після подібних претензій Смеюхи змовчати не змогла. Вона прокоментувала ситуацію, що склалася так: "Мені здавалося, що історія групи НеАнгели - це був гарний роман. Ціла музична епоха, яка повинна була закінчитися красиво. Я дуже люблю гумор і він - абсолютно різний, але це, як мінімум, не смішно. Це вульгарно. Ножем Віка розрізала не мене, вона розрізає любов і повагу всіх своїх і моїх шанувальників. Ну що ж, саме так Віка вирішила в черговий раз, але вже символічно висловити свою подяку групі, в якій вона пропрацювала так багато років і це її "спасибі" команді, яка так багато для неї зробила".

НеАнгельський скандал: колишні учасниці групи НеАнгели зчепилися через шматок торта
Колишні учасниці групи НеАнгели зі своїм продюсером Юрієм Нікітіним / instagram.com/vikanablack

Таким чином обидві співачки звинуватили одна одну в хайпі на розпаді групи (тому що їм нібито більше піаритися нема на чому). "Красивий роман", як часто буває, закінчився вкрай негарно. Та чи закінчився?

читайте такожАмериканська співачка справила малу нужду на фаната під час концерту

Раніше Слава Камінська показала, як виглядала до НеАнгелів.

Інші цікаві новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти