StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Не встиг повернутися: Алла Пугачова виганяє Максима Галкіна

19 квітня 2023, 21:39
Ті, хто вірить в пропаганду країни-окупанта, ретельно шукають подвійне дно в словах Примадонни та Галкіна.
Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми
Максим Галкін показав, як з Аллою Пугачовою проводить дітей до школи / instagram.com/maxgalkinru

Російський шоумен і комік Максим Галкін засудив війну в Україні та керівництво країни-окупанта, а потім виїхав з рф разом з родиною до Ізраїлю. Вже близько року (з невеликими перервами) артист дає світове турне з новою сатиричною програмою, в якій висміює пропагандистів та їх наративи.

Кілька днів тому він повернувся в Ізраїль до сім'ї, і на своїй сторінці в Instagram показав, як проводжає дітей до школи. Подібні домашні кадри останнім часом на сторінці Галкіна з'являються дуже рідко.

Відео знімала і коментувала Алла Пугачова: в кадрі Ліза та Гаррі виходять з дому в супроводі коміка. Він коментує, що сам би із задоволенням відправився в школу разом з дітьми.

відео дня

Примадонна зі сміхом каже, звертаючись до чоловіка: "Сімейка нарешті возз'єдналася. Ти давай, на гастролі вже йди". Багато хейтерів сприйняли ці слова всерйоз, мовляв Пугачова вирішила вижити Галкіна з дому.

Однак шанувальникам пари немає потреби пояснювати, що слова співачки, адресовані шоумену, були лише жартом.

Раніше повідомлялося, що російська акторка і затята прихильниця путінського режиму Яна Поплавська, відома за роллю Червоної шапочки в дитячому фільмі часів СРСР, висловилася про Аллу Пугачову, порадивши їй відпочивати і не утримувати всіх численних родичів. Вона заявила, нібито Пугачова співатиме "у будинку престарілих".

Також глава Федерального проєкту з безпеки та боротьби з корупцією Віталій Бородін звернувся до Генпрокуратури держави-агресора з проханням перевірити співачку Аллу Пугачову на предмет фінансування Збройних сил України.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти