StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Що за зомбі на фото": докладне селфі Алли Пугачової налякало мережу

19 квітня 2023, 13:16
Велика кількість фільтрів і слідів хірургічного втручання на обличчі Примадонни викликало суперечки серед шанувальників.
Алла Пугачова
Алла Пугачова налякала фанатів новим селфі / instagram.com/alla_orfey

Російська співачка Алла Пугачова днями відзначила своє 74-річчя. На честь свята вона поділилася з шанувальниками не одним, а відразу двома фото. Знімки з'явилися на її сторінці в Instagram.

Спершу Примадонна показала себе у святковій сукні, а потім, на додаток до посту-подяки за привітання, показала своє обличчя зблизька. Цей кадр викликав у фанатів безліч питань.

Неозброєним поглядом були помітні сліди від пластичних операцій і косметичних процедур на обличчі артистки, які вона марно намагалася замаскувати різними фільтрами. Вийшло не дуже вдало, тому на Пугачову обрушилася лавина з хейту та їдких коментарів з приводу її зовнішності.

відео дня

"Фільтри не врятували...", "Мумія! Вже фотошоп безсилий", "Вас забальзамували?", "Божечки!!! Ні, я все розумію, але тут явний перебір і з пластикою і з фільтрами...", "Що за зомбі на фото", "А що з фото??? Треш-контент якийсь!" - пишуть здивовані шанувальники.

Втім, серед хейтерів знайшлися і ті, хто сприймає та приймає Пугачову у всіх її іпостасях і образах, тому до образ не опускаються.

Алла Пугачова
Алла Пугачова налякала фанатів новим селфі / instagram.com/alla_orfey

Раніше повідомлялося, що російська акторка і затята прихильниця путінського ладу Яна Поплавська, відома за роллю Червоної шапочки в дитячому фільмі часів СРСР, висловилася про Аллу Пугачову, порадивши їй відпочивати і не утримувати всіх численних родичів. Вона заявила, нібито Пугачова співатиме "у будинку престарілих".

Також глава Федерального проєкту з безпеки та боротьби з корупцією Віталій Бородін звернувся до Генпрокуратури держави-агресора з проханням перевірити співачку Аллу Пугачову на предмет фінансування Збройних сил України.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти