StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Не хочу провести жодного дня, як вона": Алан Бадоєв розповів про сімейне горе, пов'язане з мамою

4 листопада 2023, 11:42
934
Відомий український режисер і кліпмейкер Алан Бадоєв зі сльозами розповів про хворобу мами Антоніни Іванівни.
Бадоєв, мама
Алан Бадоєв розповів про останні роки життя своєї матері Антоніни Іванівни / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Відомий український режисер і кліпмейкер Алан Бадоєв зі сльозами на очах розповів про важку хворобу, від якої страждала його мати ‒ Антоніна Іванівна. Про це він розповів у інтерв'ю Олексію Суханову.

"Своїм дітям я кажу, якщо раптом у мене буде хвороба Альцгеймера або щось ще, і я не зможу себе нормально почувати і бути одиницею, тільки евтаназія. Це вирішений для мене факт. Я не хочу провести жодного дня, як моя мама. Я не боюся померти. Я боюся щось не встигнути", - каже він.

Бадоєв зізнався, що мама важко хворіла і в останні роки практично його не впізнавала.

відео дня

"Коли я був день з нею, і вона була, але її не було. я ліг з нею, обійняв, і о третій годині ночі я прокидаюся, коли мамині руки мене чіпають. Я ще не відкрив очі, але вже знав, що вона в собі. Тому що так торкатися може тільки моя мама. І на мене дивляться мамині красиві очі. І вона каже: "Синку, Боже, ти тут?". І вона потім цілує мене в ніс і каже: "Боже, як я в цьому опинилася, я вже не можу". І через секунду вона вилетіла знову. Для мене це жахливо. Я, може, і радію від того, що мама вже пішла. Не радію, що її немає. Вона є. Для мене вона є, я з нею розмовляю з ранку і перед сном. Я радію, що вона цього не бачить, вона дуже жаліслива. По-друге, тато через те, що він всього себе віддавав мамі, став здавати. Я зараз займаюся татом, і для мене це важливо", — плачучи, розповів він.

Нагадаємо, раніше українська актриса, зірка "Папіка" і "Сватів", Анна Кошмал відповіла на чутки про розлучення з загадковим чоловіком, чиє обличчя і особистість артистка зберігає в строгому секреті.

Також Настя Каменських показала рідкісні ніжні обійми з Потапом - про розлучення пари давно ходять наполегливі чутки, а самі артисти вже втомилися переконувати фанатів у зворотному.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти